Teşkilat Hulki neden yok? Nihat Altınkaya Teşkilat dizisinden ayrıldı mı?

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat dizisinde Hulki karakterini canlandıran Nihat Altınkaya’nın son durumu merak edildi. Teşkilat Hulki neden yok? Nihat Altınkaya Teşkilat dizisinden ayrıldı mı? İşte detaylar…

TRT 1 ekranlarında Pazar akşamları yayınlanan Teşkilat dizisinde Hulki karakterini canlandıran Nihat Altınkaya’nın bir anda ortadan kaybolması hayranlarını korkuttu. Teşkilat dizisinde güçlü ve kuvvetli bir ajanı canlandıran Hulki’nin neden ortalardan görünmediği de netlik kazanmış oldu.

TEŞKİLAT HULKİ NEDEN YOK?

Teşkilat dizisindeki Hulki’nin son zamanlarda yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle yapımda bir süre yer almayacağı belirtildi. Koronavirüse yakalanan Nihat Altınkaya’nın şu anda sağlık durumunun iyi olduğu ve kendisini karantina altına aldığı kaydedildi.

Teşkilat Hulki neden yok? Nihat Altınkaya Teşkilat dizisinden ayrıldı mı?

NİHAT ALTINKAYA KİMDİR?

28 Eylül 1979 tarihinde Karabük’te dünyaya gelen Nihat Altınkaya’nın tam adı Nihat Alptuğ Altınkaya’dır. Aslen Rizeli olan Altınkaya, ilk, orta ve lise eğitimini Karabük’te tamamladıktan sonra Karabük Demir Çelik lisesi Voleybol takımı ile Emlak Bankası Spor Kulübünde voleybol oynadı.

Aralık 2010 tarihinde İmre Altınkaya ile evlenen Nihat Altınkaya’nın Melek ve Ayşe adında iki de kız çocuğu dünyaya geldi. Yüksek Sosyete, Kara Ekmek, Karadayı, Tozlu Yollar, Unutulmaz, Menekşe ile Halil, Dudaktan Kalbe ve Kurtlar Vadisi Pusu dizilerinde rol alan Nihat Altınkaya son olarak Teşkilat dizisinde Haluk karakterine hayat vermektedir. Nihat Altınkaya, 1.88 metre boyunda, 85 kilo ve Terazi burcudur.

Teşkilat Hulki neden yok? Nihat Altınkaya Teşkilat dizisinden ayrıldı mı? ile ilgili etiketler teşkilat Hulki nihat altınkaya
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.