Teşkilat Dizisinin Yapımcısından Sipahi Dizisine İlginç Gönderme!

Pazar akşamlarının en çok izlenen yapımı Teşkilat, Milli İstihbarat Teşkilatı'nın operasyonlarını konu alarak büyük bir izleyici kitlesine kavuştu. Ancak dün ilk tanıtımı yayınlanan ve yakında Show Tv'de başlayacak Sipahi diziside aynı konuyla ekran hazırlığı yapınca Teşkilat'ın yapımcısı Burak Sağyaşar'dan ilginç bir paylaşım geldi.

Televizyon ekranlarında MİT ile alakalı diziler tutmaya başlayınca yapımcılar da harekete geçti. Milli İstihbarat Teşkilatı'nın operasyonlarını konu alan ilk dizi Teşkilat'ın başarısı sonrası ilk adım da CNP Yapım'dan geldi.

Yapımını CNP Filmin, yapımcılığını Mehmet Canpolat ve Sadi Canpolat'ın yaptığı ve başrollerinde Kaan Yıldırım, Özge Gürel ve Kerem Alışık'ın rol aldığı Sipahi dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı. Fragmanın ekrana gelmesinin ardından Teşkilat'ın yapımcısı Burak Sağyaşar insragram hesabından ilginç bir paylaşımda bulundu.

TAKLİT NEDİR, NASIL YAPILIR?

Teşkilat'ın yapımcısı Burak Sağyaşar, Sipahi dizisinin bir taklit olduğunu ima ederek, "Taklit nedir, nasıl yapılır" notuyla bir paylaşım yaptı.

Teşkilat seyircisini de harekete geçti. Show Tv'de yayınlanacak Sipahi dizisinin Teşkilat'ın bir kopyası olduğunu söyleyen paylaşımlarda bulundu.

Siz Teşkilat ve Sipahi dizilerinin benzerliği hakkında ne düşünüyorsunuz?

Teşkilat Dizisinin Yapımcısından Sipahi Dizisine İlginç Gönderme! ile ilgili etiketler Teşkilat Sipahi Dizisi