Teşkilat Dizisinde Gerçek Bu Kez Hemen Ortaya Çıktı! Ömer'in Babasının Kim Olduğu Belli Oldu

TRT 1 ekranında Pazar akşamları yayınlanan Teşkilat 50. bölümünde büyük bir sır ortaya çıkıyor. Murat Yıldırım'ın yeni sezonda kadroya katılmasıyla bambaşka bir hikayeye dönüşen dizide gerçekler de artık uzatılmadan izleyiciye aktarılıyor. Yeni sezonun ilk sürprizi de bu Pazar akşamı ortaya çıkıyor.

Pazar akşamlarının aksiyon dolu dizisi Teşkilat yeni bölümleriyle ekrana gelmeye devam ediyor. Gürkan Uygun, Murat Yıldırım gibi dev isimlerin başrolünde olduğu dizinin 50. bölümünde bir sır daha ifşa oluyor. Teşkilat Dizisinde Gerçek Bu Kez Hemen Ortaya Çıktı! Ömer'in Babasının Kim Olduğu Belli Oldu.

Murat Yıldırım'ın Ömer karakteriyle katıldığı Teşkilat'ta Zehra Balaban karakteri de geri dönüyor. Her hafta çatışma sahnelerinin izleyiciyi ekran başına kilitlediği dizide Pazar akşamı yine gerçeklerle yüzleşiliyor.

ÖMER'İN BABASI EFKAR BABA ÇIKTI!

Teşkilat 50. bölüm fragmanında karşı karşıya gelen Efkar Baba ve Ömer'in diyalogları sonrası bir baba - Oğul karşılaşmasına dönüştüğü görülüyor. Uzun süren hikayesiyle izleyiciyi zaman zaman sıkan Teşkilat bu kez gerçeği hemen aktarıyor. Öyle ki Ömer'in babasının Efkar Baba (Gürkan Uygun) çıkması yeni bölümün en büyük sürprizi olacak.

Teşkilat 50. bölüm Pazar akşamı TRT 1'de..

Teşkilat Dizisinde Gerçek Bu Kez Hemen Ortaya Çıktı! Ömer'in Babasının Kim Olduğu Belli Oldu ile ilgili etiketler Murat Yıldırım teşkilat teşkilat ömer
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.