Teşkilat 55. bölüm tek parça izle! 13 Kasım Teşkilat full izle!

Teşkilat 55. bölüm TRT 1 de. Pazar akşamlarında yayınlanan Teşkilat son bölüm ile dizi bitiminde Youtube adresinde olacak. İşte, Teşkilat 55. bölüm izle linki…

Teşkilat 55. bölüm Pazar akşamında TRT 1 ekranlarında. Başrollerinde Murat Yıldırım ile Deniz Baysal Yurtcu’nun oynadığı Teşkilat dizisinin son bölümünde yine yer yerinden oynayacak.

Teşkilat 55. Bölüm Özeti

Ömer ve Zehra, tehlikeli bir operasyonun fitilini ateşlemek üzeredir! Planına kararlılıkla devam eden Hartley’nin sıradaki adımı ortaya çıkar: Türkiye’yi uluslararası arenada zora sokup, terör devletine destek sağlamak!

Teşkilat 55. bölüm tek parça izle! 13 Kasım Teşkilat full izle!

Türkiye’de olduğunu öğrendikleri mühimmatların yerini bulmak için zorlu bir yola çıkan Ömer ve Zehra’nın başarmaktan başka çaresi yoktur! Diğer yandan Efkar’ın deşifre olmasının gerilimi sürerken, Ömer kendisini kurtaran kişiye dair bir ipucuna ulaşır. Korkut’un Efkar’dan gizli yol alması ikili arasında yeni dengelerin ortaya çıkmasına sebep olacaktır.

Ömer ve Zehra’nın mühimmatların yerini öğrenmek için yürüttükleri operasyon bıçak sırtı devam ederken, yolculuk yaptığı kişinin Halim’in katillerinden biri olduğunu öğrenen Ömer, yüzleştiği bu gerçek karşısında ne yapacaktır?

Teşkilat 55. Bölüm İzlemek İçin Tıklayınız

Teşkilat 55. bölüm tek parça izle! 13 Kasım Teşkilat full izle! ile ilgili etiketler Teşkilat
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.