Teşkilat 2. Bölüm izle! 14 Mart Teşkilat 3. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Teşkilat 2. bölüm ile TRT 1 ekranlarında yayınlandı. Pazar akşamları TRT 1’de 14 Mart akşamında ekranlara gelen Teşkilat 3. bölüm full izle linkini kesintisiz tek parça halinde Youtube kanalından izleyebilirsiniz. Peki, Teşkilat 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Teşikat dizisi 2. yeni bölümü ile TRT 1 ekranlarında izleyicisi ile buluştu. 14 Mart Pazar akşamında yayınlanan Teşkilat dizisi geçen hafta olduğu gibi yine izleyenleri ekranları başına kilitlemeyi başardı. Sürükleyici hikayesi ev aksiyon dolu sahneleri ile ekranlarda fırtına gibi esen ve başrollerinde Çağlar Ertuğrul ile Deniz Baysal Yurtcu’nun oynadığı Teşkilat dizisinin 3. yeni bölümü ise gelecek hafta 21 Mart Pazar akşamında yine TRT 1’de yayınlanacak.

Teşkilat dizisinin 3. bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizde olacak.

TEŞKİLAT 2. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Sevgilisi Ceren’den büyük bir darbe alan ve diğer yandan da nasıl bir kumpas içerisinde olduğunu düşünmeye başlayan Serdar büyük bir yol ayrımı içerisindedir. Uçak kazasının hemen sonrasında ekip üyelerinin resmi olarak vefat haberinin akabinde aileler soluğu Mete’nin yanında alır.

Teşkilat 2. Bölüm izle! 14 Mart Teşkilat 3. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Mete istemeden de olsa acı haberi verirken ekip üyeleri de aldıkları bu kararı kendileri içerisinde sorgular. İç güvenlik sorgusunu atlatan Serdar, Mete’nin talimatı ile birlikte Ceren’le ilişkisine devam etmek durumunda kalır. Ceren’den öğrendiği kritik bilgiler sonrasında Serdar oldukça öfkelidir.

SİHA saldırısı gerçekleştiren Pascal’ın peşine düşen ekip canla başla çalışmaya devam ederken Serdar da yeni ekip arkadaşlarıyla tanışır. Mete de bu esnada Serdar’ın ekibe dahil olduğunu söylerken ilk tepkiyi Zehra gösterir. Şehit olan mühendislerin kanını yerde bırakmak istemeyen ekip üyeleri de Pascal’ı yakalamaya yeminlidir.

TEŞKİLAT 2. SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Teşkilat 2. Bölüm izle! 14 Mart Teşkilat 3. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı? ile ilgili etiketler teşkilat teşkilat 2. bölüm teşkilat 3. bölüm fragmanı Teşkilat son bölüm teşkilat yeni bölüm tanıtımı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.