Ceyhun Bozkurt: Küresel planlayıcıların HDP üzerinden pişirdiği bir plan var!

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile ‘Haberin Olsun’ yeni bölümüyle yayında…

Ceyhun Bozkurt ve Barış Özkan, ‘Haberin Olsunun yeni bölümünde, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılmadığı Glasgow’daki İklim Zirvesi'ne Ekrem İmamoğlu'nun katılmasının perde arkasını, terör örgütü elebaşlarından Duran Kalkan'ın Avrupa itirafını, HDP'li eski vekil Osman Baydemir'in Türkiye'ye 'işgalci' dediği küstah sözlerini ve CHP'li Samsun Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci'nin kullanım tarihi bitmiş yiyeceklerle ilgili skandal açıklamasını masaya yatırdı.

"MAHVETTİKLERİ İKLİMİ 'DEĞİŞTİRECEĞİZ' DİYORLAR. BUNUN ÜZERİNDEN BİZİM GİBİ ÜLKELERİN ÜRETİM TARZLARINA MÜDAHALE GELEBİLİR"

Ceyhun Bozkurt, "Akıllara 'Son yıllarda Türkiye'ye yönelik uygulanan batı baskısı mesajı mı verildi?' sorusu geliyor. İklim konusunda ciddi bir sıkıntı var ama çözecek olan emperyalistler değil. Dünyayı kurtarmaya çalışan insanlar görüntüsü veriyorlar. Anlaşmanın dört hedefi var. Mahvettikleri iklimi değiştireceğiz diyorlar. Bunun üzerinden bizim gibi ülkelerin üretim tarzlarına müdahale gelebilir.

"EKREM İMAMOĞLU KÜRESEL PLANLAYICILAR TARAFINDAN SEÇİLMİŞ BİR İSİM. TÜRKİYE'YE İSTEDİKLERİNİ ONUN ÜZERİNDEN YAPACAKLAR"

Bu tür zirveler PR ve propaganda açısından çok etkilidir. Gelişmelere bakıldığında İmamoğlu bir kuvvet tarafından ciddi şekilde cumhurbaşkanlığı adaylığı için öne sürülüyor. İmamoğlu küresel planlayıcılar tarafından seçilmiş bir isim. Son açıklamalarını birleştirdiğimizde Türkiye'ye istediklerini yaptıracak bir isim olduğu ortaya çıkıyor.

"PİŞİRİLEN PLAN: 'MEŞRU HDP ÜZERİNDEN BU MESELEYİ ÇÖZELİM' DİYECEKLER. BİR SÜREDİR ALTTAN ALTTAN BUNU YAPIYORLAR. CHP HDP'Yİ GÜÇLENDİRİYOR"

Bunların ipleri hiçbir zaman kendilerinde değildi. Batı hep taşeron kullanır. Birilerinin her zaman Türkiye'ye kullandığı aparat oldular. Siyasi manevra yapacaksınız diye PKK ile yan yana durmanın adamı nedir? Gidip PKK'nın siyasi ayağıyla poz verirseniz PKK da bu tür meydan okumalar yapar. HDP ve PKK konusunda pişirilen plan; 'Meşru HDP üzerinden gelin bu meseleyi çözelim' diyecekler. Bir süredir alttan alttan bunu yapıyorlar. CHP, HDP'yi güçlendiriyor. Kıra dayalı şehir planı geliştirdiler. Kalkan YDG-H planını hazırlayan elebaşıdır. Açıklamalarını çok iyi okumalıyız." ifadelerini kullandı.

Ceyhun Bozkurt ve Barış Özkan ile ‘Haberin Olsun’un tamamını YouTube kanalımızda izleyebilirsiz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

Ceyhun Bozkurt: Küresel planlayıcıların HDP üzerinden pişirdiği bir plan var! ile ilgili etiketler Ceyhun Bozkurt Haberin Olsun Cumhurbaşkanı Erdoğan Ekrem İmamoğlu glasgow

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.