Teoman'dan yaşlılık itirafı: "Çalışmaya üşeniyorum"

Ünlü Türk Rock sanatçılarından Teoman son olarak Nişantaşı’nda bir AVM çıkışında görüntülendi. Sadece çalışmaya değil artık her şeye üşendiğini söyleyen Teoman, bunun galiba yaşlılıkla ilgili olduğundan söz etti.

Türk Rock müziğinin sevilen isimlerinden Teoman, geçtiğimiz günlerde Nişantaşı’nda bir AVM’nin çıkışında basın mensupları tarafından görüntülendi. Her daim siyah renk kıyafetler giymeyi tercih eden 54 yaşındaki şarkıcı Teoman bu sefer yaza uygun rengarenk ve çiçek desenli gömleğiyle tüm dikkatleri üzerinde toplamayı başardı.

Muhabirlerin, "Yeniden oyunculuk düşünüyor musunuz?" sorusuna Teoman, "Çalışmaya üşeniyorum. Her şeye üşenir oldum. Herhalde yaşlılıkla ilgili... Bu dönemde sadece konser veriyorum, sadece o zevkli geliyor" yanıtını verdi.

Teoman'dan yaşlılık itirafı: "Çalışmaya üşeniyorum"

Teoman ayrıca giyimi konusunda ise "Artık çok siyah giyince kendimden sıkıldım. Bunları giymek için kendimi zorluyorum" dedi.

Teoman'dan yaşlılık itirafı: "Çalışmaya üşeniyorum" ile ilgili etiketler Teoman yaşlılık
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.