Televizyon ekranlarına geri dönüyor... İşte Emine Ün'ün yeni projesi

6 yıldır kadrosunda yer aldığı "Süt Kardeşler" adlı tiyatro oyununa geçtiğimiz günlerde veda eden Emine Ün'ün yeni projesi belli oldu. Hafta içi her gün TV8 ekranlarında izleyici ile buluşacak olan günlük dizi “Kadere Karşı”da rol alacak. Dizinin ilk bölümü 7 Kasım Pazartesi günü saat 15.00’te TV8’de yayınlanacak.

İbrahim Erkal'ın 'Canısı' şarkısının klibinde ve dizisinde oynadığı rolle hafızalara kazınan oyuncu Emine Ün, 6 yıldır kadrosunda yer aldığı "Süt Kardeşler" adlı tiyatro oyununa set programı yoğunluğu nedeniyle veda etmişti.


Emine Ün bu gelişmeyi Instagram hesabından şu sözlerle duyurmuştu:

''6 Yıldır Tiyatroda Uygur ailesi ile muhteşem bir yolculuk şimdilik sona erdi🎭
Sizler benim ikinci ailem oldunuz🙏🏻
Bu akşam benim için çok özeldi
Set programımın yoğunluğundan mecburen ayrıldığım son oyunumda çok duygusal ,güzel ama buruk anlar yaşadım
Hepinizi çok seviyorum❤️🧿
Başta dostlarım sonra patronlarım Behzat Uygur ve Süheyl Uygur
Çok değerli Sevgili Necla Uygur
Canım dostum Prodüktörümüz Çiğdem Uygur
Ve tüm ekip arkadaşlarım Ömer,Nurten,Mesut,Lidya,Hakan
Teknik ekibimiz Derya,Hamza,Yalçın,İzzet

Hepinize herşey için çok çok teşekkür ederim 🙏🏻🥰🌹
Tekrar birgün yine…..''

Süt Kardeşler'e veda eden 45 yaşındaki oyuncu Emine Ün'ün yeni projesi belli oldu. Ün, ilk bölümü 7 Kasım Pazartesi günü yayınlanacak olanKadere Karşı adlı günlük dizi ile yeniden izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

emine ün

KADERE KARŞI'NIN OYUNCU KADROSU

Yapımcılığını Akn Film’in, yönetmenliğini Canan Çelik, Mete Şener’in, senaristliğini ise Serap Özgür Gülin, Tunahan Civelek, Berna Eren Kaygun, Hazel Sevim Ünsal, Nejdet Erdem, Hakan Maraş ve Serhat Erekinci’nin üstlendiği tv8'in yeni dizisi “Kadere Karşı”nın oyuncu kadrosunda Emine Ün ile birlikte Hakan Eratik, Nur Erkul, Gökçem Çoban, Oktay Ekinci, Gözde Mukavelat, Derin İnce, Berk Artıran, Yeşim Alıç, Özcan Varaylı ve Ferdi Akarnur gibi isimler yer alıyor.

emine ün


DİZİNİN KONUSU

Sultan, 2 yaşındaki kızını kaybeder. O gün Sultan’ın acısı bir başka annenin mutluluğuna dönüşür. Gazel de bir hafta önce, aynı yaşta olan kızını trafik kazasında kaybetmiş, ormandan çıkan küçük kızı, kendi kızı yerine koyup, kaçırmıştır. Sultan yıllarca kızını aramış, onun acısıyla, ailesi de savrulmuştur.

Kader, iki kadını 18 yıl sonra bir araya getirir. İki aile birbirlerine kopmamacasına bağlanır.

emine ün

Televizyon ekranlarına geri dönüyor... İşte Emine Ün'ün yeni projesi ile ilgili etiketler Kadere Karşı Emine Ün
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.