Emine Ün'den 'Süt Kardeşler'e duygusal veda...

Emine Ün, usta oyuncu Nejat Uygur'un yıllar önce sahneye koyduğu "Süt Kardeşler" adlı tiyatro oyununun kadrosundan set programı yoğunluğu nedeniyle ayrıldı. 6 yıldır "Süt Kardeşler" ile sahnelerde olan Emine Ün, ekip arkadaşlarına sosyal medya hesabından yaptığı duygusal bir paylaşımla veda etti.

Son dönemde aşk hayatında yüzü gülen Emine Ün'ün iş hayatında da yüzü güldü. 45 yaşındaki oyuncu set programı yoğunluğu nedeniyle tiyatro sahnelerine veda etti. İşte detaylar....

2004 yılında ilk evliliğini yaptığı meslektaşı Emre Kınay'dan dünyaya gelen 17 yaşında Duru Kınay adında bir kızı olan Emine Ün, ikinci evliliğini iş insanı Tolga Karakaş ile yapmıştı. Tolga Karakaş ile 9 yıllık evliliğini olaylı bir şekilde Nisan 2021'de sonlandıran Emine Ün kısa süre önce de Ayk Karakulakyan ile aşk yaşamaya başlamıştı. Emine Ün geçtiğimiz haftalarda Ayk Karakulakyan ile birlikteliğini sosyal medya hesabından ilan etmişti. Aşk hayatında aradığı mutluluğu yakalayan güzel oyuncunun iş hayatında da yüzü güldü.

 İŞ YOĞUNLUĞU NEDENİYLE TİYATRO SAHNESİNE VEDA ETTİ

Emine Ün set yoğunluğu nedeniyle 6 yıldır kadrosunda yer aldığı Süt Kardeşler adlı tiyatro oyunundan ayrılmak zorunda kaldı. İş yoğunluğu nedeniyle tiyatrı sahnelerine veda eden Ün, dün son kez tiyatro sahnesine çıktı.

 EMİNE ÜN

Oyunun sonunda duygusal bir konuşma yapan ve konuşurken gözleri dolan Emine Ün o anlarını Instagram hesabından takipçileriyle de paylaştı. Ünlü oyuncu paylaşımının altına ise duygusal bir not düşerek ekip arkadaşlarına veda etti.


Emine Ün paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

''6 Yıldır Tiyatroda Uygur ailesi ile muhteşem bir yolculuk şimdilik sona erdi🎭
Sizler benim ikinci ailem oldunuz🙏🏻
Bu akşam benim için çok özeldi
Set programımın yoğunluğundan mecburen ayrıldığım son oyunumda çok duygusal ,güzel ama buruk anlar yaşadım
Hepinizi çok seviyorum❤️🧿
Başta dostlarım sonra patronlarım Behzat Uygur ve Süheyl Uygur
Çok değerli Sevgili Necla Uygur
Canım dostum Prodüktörümüz Çiğdem Uygur
Ve tüm ekip arkadaşlarım Ömer,Nurten,Mesut,Lidya,Hakan
Teknik ekibimiz Derya,Hamza,Yalçın,İzzet

Hepinize herşey için çok çok teşekkür ederim 🙏🏻🥰🌹
Tekrar birgün yine…..''

Türk Tiyatrosu’nun duayen ismi Nejat Uygur tarafından tiyatroya uyarlanan ‘Süt Kardeşler’, Süheyl Uygur ve Behzat Uygur Tiyatrosu tarafından yeniden sahneleniyor. Oyunun kadrosunda Süheyl Uygur ve Behzat Uygur ile birlikte Ömer Yılmaz, Nurten İnan, Hakan Eke, Mesut Yılmaz ve Elif Gönlüm de rol alıyor.

süt kardeşler

 

Emine Ün'den 'Süt Kardeşler'e duygusal veda... ile ilgili etiketler Süt Kardeşler Emine Ün tiyatro Süheyl Uygur
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.