Telefon Numarasından Konum Bulma 2022 Cihazımı Bul

Telefon numarasından konum bulma son zamanlarda herkesin merak ettikleri arasındadır. Böyle bir durumun olup olmadığı ve gerçekle alakası bulunup bulunmadığı her zaman sorgulanmıştır. Peki gerçektende telefon numarasından adres bulma yöntemi var mıdır?

Telefon numarasından konum bulma yöntemi aslında gerçekte mümkündür. Bu tarz işlemleri gerçekleştiren uygulama bulunmaktadır. Ancak bu işlemleri vatandaşlar kesinlikle kullanamamaktadır. Bunun için ne kadar mobil uygulama piyasada bulunsa da gerçeklikle yakından ya da uzaktan alakası yoktur.

Telefon numarasından adres bulma işlemleri için pek çok firma hizmet vermektedir. Bu tür işlemler için takip edilecek olan kişinin cihazlarına virüsler yerleştirilmektedir. Bilginiz dahilinde bile olsa asla bu tür işlere kalkışmamanızı önermekteyiz.

Telefon Numarasından Konum Bulunur Mu?

Gelişen teknoloji ile beraber telefon numarasından adres bulma yöntemleri içinde hizmet sunan firmalar bulunmaktadır. Ancak bu tarz teknolojiye normal vatandaşlar kesinlikle ulaşamayacağından sadece servis sağlayıcılar ve polis teşkilatının kullanımına açılmıştır.

Yinede durum ciddi ise ve karşı tarafından adresine acil olarak ihtiyacınız bulunuyorsa bunun için bazı yöntemler bulunmaktadır. Bunlardan ilki en yakın polis merkezine müracaattır. Ancak bu yapacağınız sözlü ve yazılı başvuru ile geçerli olmayacaktır. Bu tür işlemler için mutlaka mahkeme kararı gerekmektedir. Bu da epeyce bir zaman alacaktır.

Telefon Numarasından Konum Bulma 2022 Cihazımı Bul

Telefon Numarasından Konum Bulma İçin Yazılım Var Mı?

Telefon numarasından konum bulma işlemi için bazı yazılımlar mevcuttur. Ancak bu yazılımları aktif olarak kullanabilmeniz için erişeceğiniz kişinin telefonuna bunun önceden yüklenmesi gerekmektedir. Eğer ki böyle bir işlem yaptırsanız telefon numarasından adres bulma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Cihazımı bul özelliği ile telefonu kaybolan birçok kişi kolaylıkla cihazına ulaşabilmekte ve hatta konum takibi bile yapabilmektedir. Android bir cihazınız bulunuyorsa Samsung Account gibi uygulamalar üzerinden de cihazınızı yakından takip etmeniz mümkündür.

Gmail Adresi Üzerinden Konum Bulma

Gmail adresi üzerinde konum bulma işlemi için bazı basit yöntemler vardır. İlk olarak Gmail hesabını takip edeceğiniz cihaza kurmanız gerekmektedir. Eğer ki kurduğunuz Gmail hesabı o cihazda açık olur ve mobil interneti de aktif bulunursa takip işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Gmail adresinden konum bulmak için;

• İlk olarak https://www.google.com/android/find adresine giriş yapın.
• Cihazınızda açık durumunda bulunan Gmail adresiyle oturumunuzu başlatın.
• Oturumunuzu açtıktan sonra kaybolan cihazınıza en yakın konuma artık ulaşabilirsiniz

Telefon Numarasından Konum Bulma 2022 Cihazımı Bul ile ilgili etiketler telefon konum