TeknoSA 2022 Black Friday indirimleri ne zaman, hangi gün başlıyor?

TeknoSA 2022 Black Friday indirimleri için geri sayım başladı. Halk arasında Kara Cuma olarak da bilinen ve elektronik ile teknolojik eşya perakendeciliği alanında zirveye sahip olan TeknoSA'nın Black Friday indirimleri gündemde. Peki, TeknoSA Black Friday indirimleri ne zaman, hangi gün başlayacak?

2000 senesinde Hacı Ömer Sabancı Holding A.Ş. bünyesinde kurulan ve Türkiye’nin hemen hemen her yerinde online mağazaları ile hizmet veren TeknoSA; TV, ses ve görüntü sistemlerinden cep telefonlarına, bilgisayarlardan oyun ve hobi ürünlerine, beyaz eşyadan kişisel bakıma, teknoloji ürünlerinde yüzlerce markanın binlerce ürününü tüketicilerle buluşturmayı kendisine amaç edinmştir.

2007 yılında Türkiye'nin en büyük Teknosa mağazası kurulmuş; mağaza normal bir Teknosa'da olan tüm ürünler dahil olmak üzere çok yüksek miktarda ürün sayısı ile satışa sunulmuştur.

TeknoSA Black Friday

TeknoSA her sene müşterileri için gerçekleştirdiği Black Friday indirimleri ile adından sıkça söz ettirmektedir.

TEKNOSA 2022 BLACK FRİDAY İNDİRİMLERİ NE ZAMAN?

TeknoSA 2022 Black Friday indirimleri bu sene 25 Kasım Cuma günü başlıyor.

TeknoSA Black Friday indirimlerinde TV, ses ve görüntü sistemlerinden cep telefonlarına, bilgisayarlardan oyun ve hobi ürünlerine, beyaz eşyadan kişisel bakıma, teknoloji ürünlerine kadar pek çok markada muhteşem fırsatlar sunuyor.

TeknoSA 2022 Black Friday indirimleri ne zaman, hangi gün başlıyor? ile ilgili etiketler Teknosa Black Friday indirim
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.