Beşiktaş'ta Daniel Farke sesleri! Sergen Yalçın'ın istifası sonrası süreç başladı...

Sergen Yalçın istifası sonrası Beşiktaş'ta teknik direktör arayışları başladı. Siyah beyazlılarla ilgili en flaş iddia Alman basınından geldi. Buna göre, Beşiktaş, son olarak Norwich City'de çalışan Alman teknik adam Daniel Farke ile yakından ilgileniyor.

Beşiktaş, bugün öğlen saatleriyle takımının başında son defa antrenmana çıkan Sergen Yalçın ile yollarını ayırdı.

Beşiktaş yönetimi konuyla ilgili yaptığı açıklamada "29 Ocak 2020 tarihinden bu güne Profesyonel Futbol Takımımızın teknik direktörlüğü görevini yapan, Sayın Sergen Yalçın ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunuyoruz. Görev süresince Profesyonel Futbol Takımımızla Süper Lig ve Türkiye Kupası şampiyonlukları yaşayan hocamız Sergen Yalçın‘a çalışmalarından dolayı teşekkür eder, bundan sonraki hayatında başarılar dileriz." ifadelerine yer verdi.

YENİ TEKNİK ADAMLA ANLAŞMAK İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Sergen Yalçın döneminin sona ermesiyle birlikte Beşiktaş'ta teknik direktör arayışlarına başladı. Daha önce Şenol Güneş, Slaven Bilic ve Andrea Pirlo gibi isimler gündeme gelirken, kulübe yakın kaynaklar ilk teklifin Edin Terzic'e yapıldığını aktardı. Ancak Terzic, siyah beyazlıların teklifine teşekkür ederek geri çevirdi.

ALMAN BASININDAN FLAŞ İDDİA

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Fenerbahçe derbisine kadar yetiştirmek için çalışmaları sürerken Alman basınından flaş bir iddia ortaya atıldı. Alman yayın kuruluşu Sport 1'in aktardığı habere göre, Beşiktaş, son olarak Norwich City'de çalışan Alman teknik adam Daniel Farke ile ile ilgileniyor. Ortaya çıkan haberlere göre siyah beyazlıların, Alman teknik adamla 48 saat içinde anlaşmaya varması bekleniyor.

Beşiktaş'ta Daniel Farke sesleri! Sergen Yalçın'ın istifası sonrası süreç başladı...

Beşiktaş'ta Daniel Farke sesleri! Sergen Yalçın'ın istifası sonrası süreç başladı... ile ilgili etiketler Sergen Yalçın Beşiktaş istifa Daniel Farke teknik direktör
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.