Tehlikeli Karım hangi diziden uyarlama?

Tehlikeli Karım dizisi hangi diziden uyarlama, sorusu vatandaşlarımız tarafından merak ediliyor. Show'un iddialı yapımlarından olan dizi Tehlikeli Karım dizi ile ilgili detayları haberimizde bulabilirsiniz. Derin ve Alper'in mutlulukla kurulan yuvası yakın zamanda Alper'in kendine bir sevgili bulması ile yuva yıkılmanın eşiğine gelecektir. 25 Mart Pazar akşamı Show Tv ekranlarında başlayan dizi ile ilgili merak edilenler haberimizde. Peki, Tehlikeli Karım hangi diziden uyarlama? Orijinalinin ismi ne? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Tehlike Karım hangi diziden uyarlama? Derin ve Alper büyük bir aşk ile kurulan bir yuvanın zaman içinde geldiği durumu aşk, suç ve kara mizah ekseninde ele alan dizi, konusuyla izleyicileri ekranlara kilitleyecek gibi görünüyor. Tehlikeli Karım dizisi ilk bölümüyle görücüye çıktı. Evli bir çiftin aşk ile başlayan ilişkilerinin gün geçtikçe hayatın da yüklediği telaşla değişimini ekrana taşıyan Tehlikeli Karım dizisinin 1. bölümü sosyal medyaya da konu oldu. Peki, Tehlikeli Karım hangi diziden uyarlama? Orijinalinin ismi ne? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Tehlikeli_Karm_hangi_diziden_uyarlama_Orijinalinin_ismi_nesfasfaga

TEHLİKELİ KARIM HANGİ DİZİDEN UYARLANDI?

Show'un iddialı yapımlarından olan dizi, 2016 yılında yayınlanan Japon televizyonlarına ait bir diziden uyarlanmıştır. Tehlikeli Karım'ın Japon versiyonu olan dizinin adı ise Boku no Yabai Tsuma'dır. İngilizce adı My Dangerous Wife olan dizi Türk televizyonları için Tehlikeli Karım olarak çevrilmiştir.

Dizinin orijinali Fuji TV isimli kanalda yayınlanmış ve 9 bölüm sürmüştür. Türk televizyonlarında ise kaç bölüm olarak yayınlanmasının planlandığı henüz açıklanmamıştır.

sadfasfhasdfas

TEHLİKELİ KARIM DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Derin (Gonca Vuslateri), kendini kocasına ve evine adamış; genç, güzel, zengin ve zeki bir kadındır. Hayatta onun için önemli olan tek şey kocası Alper’in (Seçkin Özdemir) ona duyduğu aşktır. Alper ise İstanbul’un orta halli mahallelerinden birinde annesi ve ablası tarafından büyütülmüş, yakışıklı bir genç adamdır. Hayatı boyunca kadınlardan destek almaya alıştığı için kendi ayakları üzerinde durmakta zorlanır. Bir yanda kontrol düşkünü karısı, diğer yanda onu geri dönülmez hatalara sürükleyen sevgilisi arasında kalır. Kocası tarafından aldatıldığını öğrenen Derin’in, kocası Alper’i geri kazanmak için ne kadar ileri gidebileceği, ikilinin değişen ilişkilerinin nelere sebep olabileceği merakla bekleniyor.

TEHLİKELİ KARIM 1.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Tehlikeli Karım 1. Bölüm fragmanında; Seda ve Alper’in lüks bir araç ile kaçışıyla başlıyor. İki sevgili kaçarken baş komiser Fırat ve İpek ise onları yakın takibe alıyor. Uzun süre bir kaçma kovalama, Seda’nın planıyla son buluyor. İzini kaybettiren ikili polislerden kaçtığını sanırken hiç beklemedikleri birine yakalanıyorlar. Yolda sakin bir şekilde bekleyen Derin, kocasını yine o sakin yüz ifadesi ile karşılıyor. Alper karşısında karısı görünce şok olurken, Seda ise Derin’in ölmemiş olmasından dolayı sinirleniyor.

Daha sonra Derin’in aslında o kadar sakin kalamadığını ve aldatıldığını öğrendikten sonra neler yaşadığı ekrana geliyor. Kocasının kendisini aldattığını ve bunu yaptığı halde evliliğini sürdürmesini hazmedemeyen Derin bir süre sessiz kalıyor. Fakat sonrasında öyle tehlikeli bir plan yapıyor ki, kocasından yaşattıklarının intikamını almaya yemin ediyor.

Tehlikeli_Karm_hangi_diziden_uyarlama_Orijinalinin_ismi_ne

TEHLİKELİ KARIM 2. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Hastaneye getirilen Derin’i görmek için Alper apar topar hastaneye giderken, Alper’in annesinin Seda’ya saldırdığı anlar heyecanı arttırıyor. Başkomiser Fırat’ın “Fidyeci hesapta 5 milyon olduğunu nereden biliyor” sorusuna Derin’in ne cevap vereceği merakla beklenirken, Alper ve Seda sorguya alınıyor.

Seda, “Karını öldürmezsen yüzümü bir daha göremezsin!” sözlerini kabul etmezken, duştan çıktığı sırada Çınar’ı karşısında bulan Derin’in yaşadığı korku dolu anlar dikkat çekiyor.

gonca_vuslateri_kimdir

GONCA VUSLATERİ KİMDİR?

Gonca Vuslateri, 2 Eylül 1986 tarihinde (32 yaşında) Bursa'da dünyaya geldi. Babası astsubay olduğu için görev nedeniyle ailesiyle 8 yıl boyunca Adana'da lojmanda yaşadı.

1994'te babasının emekliliği üzerine Bursa'ya geri dönüp burada yaşamaya başladı. 1998 yılında annesi ve babasının boşanmasıyla annesi ve ablasıyla birlikte İstanbul'da yaşamaya başladı.

İlkokul 2. sınıftan beri oyunculuk eğitimi alan Gonca Vuslateri, lise mezuniyeti sonrasında 2003 yılında Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü'ne gitti ve eğitimini bitirdi.

Oyunculuğa ilk olarak Ruhsar dizisiyle başlayan Gonca Vuslateri, sonrasında dizilerde rol almaya başladı. Küçük Sırlar dizisinde tanınan bir isim olan Gonca Vuslateri, daha sonrasında da Yalan Dünya, Gönül İşleri ve Anne gibi yapımlarda da rol aldı.

Beyaz perdede de Bornova Bornova, Kaybedenler Kulübü ve Bizans Oyunları filmlerinde rol alan Gonca Vuslateri, Show TV'de ekrana gelecek olan Tehlikeli Karım dizisinde başrolde Derin karakterini canlandıracak.

TEHLİKELİ KARIM DERİN KİMDİR?

Kendini kocasına ve evine adamış; genç, güzel, zengin ve zeki bir kadındır. Hayatta onun için önemli olan tek şey kocası Alper’in ona duyduğu aşktır. Bunu onun elinden almaya kalktıklarında ortaya çıkan karakter, bir ev kadınına göre gerçekten tehlikelidir.

seckin_ozdemir_kimdir

SEÇKİN ÖZDEMİR KİMDİR?

Seçkin Özdemir, 25 Ağustos 1981 tarihinde (37 yaşında) İstanbul'da dünyaya geldi. 2000 yılında Kocaeli'de bir radyo programında radyo programcılığına başlayan Özdemir; Antalya, İstanbul ve Bodrum'un birçok önemli kulüplerinde dj olarak yer aldı ve performans sergiledi.

Geçen zaman içinde birçok radyo ve müzik programı yapan Seçkin Özdemir, Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde aldığı tiyatro eğitimi sonrasında çeşitli markaların reklam filmlerinde oynadı ve 2008 yılında da ilk oyunculuk deneyimi olan Yaban Gülü dizisinde Burak karakterini canlandırdı.

Başkent İletişim Bilimleri Akademisi'nde aldığı oyunculuk eğitiminin ardından, 2011 yılında Muhteşem Yüzyıl dizisinde Hürrem Sultan'ın sevgilisi Leo Karakterini canlandırmıştır.

Daha sonrasında Günahkar, Acı Aşk, Kiralık Aşk ve Ateş Böceği gibi dizilerde rol alan Seçkin Özdemir, 2017 yapımlı Bir Nefes Yeter adlı sinema filminde de başrol oyuncusu olarak yer aldı.

Seçkin Özdemir, Show TV'de bu akşam başlayacak olan Tehlikeli Karım adlı dizide Alper karakterini canlandıracak.

TEHLİKELİ KARIM ALPER KİMDİR?

Derin’in kocası;İstanbul’un orta halli mahallelerinden birinde annesi ve ablası tarafından büyütülmüş, yakışıklı bir genç adamdır. Hayatı boyunca kadınlardan destek almaya alıştığı için kendi ayakları üzerinde durmakta zorlanır.Bir yanda kontrol düşkünü karısı, diğer yanda onu geri dönülmez hatalara sürükleyen sevgilisi arasında kalır.

Tehlikeli Karım hangi diziden uyarlama? ile ilgili etiketler tehlikeli karım hangi diziden uyarlama ismi ne tehlikeli karım hangi diziden uyarlandı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.