TBMM ne zaman açılacak? Meclis hangi tarihte çalışmaya başlayacak?

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) 2024 yılı çalışma takvimi netlik kazandı. Vatandaşlar, Meclis'in ne zaman açılacağını, ayın kaçında toplanacağını ve gündeminde nelerin yer alacağını merak ediyor. Bu çerçevede arama motorlarında meclisin açılacağı tarihin detayları hız kazandı. Peki, TBMM ne zaman açılacak? Meclis hangi tarihte çalışmaya başlayacak? Meclis ne zaman açılıyor? İşte, meclisin 2024 Ocak ayında açılacağı o tarih..

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) 2024 yılı çalışma takvimi belirlendi. Vatandaşlar, Meclis'in açılış tarihini, toplantı günlerini ve gündemini merak ediyor. Bu konuda yapılan aramalar, Meclis'in faaliyete geçeceği tarihe dair detayları ortaya çıkardı. Peki, TBMM ne zaman faaliyete geçecek? Meclis'in çalışmalara başlama tarihi nedir? Meclis hangi gün açılacak? İşte, 2024 Ocak ayında TBMM'nin faaliyete geçeceği tarih...

TBMM ne zaman açılacak? Meclis hangi tarihte çalışmaya başlayacak?

MECLİS NE ZAMAN AÇILACAK?

TBMM Genel Kurulu, 2023 yılı çalışmalarını tamamlayarak ara vermişti. Yeni yıla girilmesiyle birlikte Meclis, 16 Ocak 2024 tarihinde yeniden çalışmalarına başlayacak.

MECLİS GÜNDEMİ NELER OLACAK?

2024 yılının ilk günlerinde, yargı paketinin Meclis gündemine gelmesi bekleniyor. Ayrıca, ekonomiyle ilgili yeni bir torba teklifinin de gündeme gelmesi öngörülüyor. Üniversite hastanelerinden Sağlık Bakanlığı hastanelerine geçen öğretim üyelerinin hak kaybının önlenmesine yönelik çalışma da TBMM'de görüşülecek konular arasında bulunuyor.

Meclis'in açılışıyla birlikte, ekonomiyle ilgili alınacak kararlar ve yargı paketi ön planda olacak. Vatandaşlar, ülkenin geleceğini etkileyebilecek bu önemli konularda alınacak kararları yakından takip ediyor.

TBMM NE ZAMAN AÇILACAK?

  • Meclis Açılış Tarihi: 16 Ocak 2024

 

TBMM ne zaman açılacak? Meclis hangi tarihte çalışmaya başlayacak? ile ilgili etiketler TBMM Meclis
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.