Tayvanlı arama kurtarma ekibinin sorun yaşadığı iddiaları yalanlandı... "Çalışmalarını başarıyla tamamladılar"

İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi Koordinatörü İdris Kardaş, Tayvanlı arama kurtarma ekibinin sorun yaşadığı ve bu sebepten faaliyetlerini sonlandırdığı iddialarının asılsız olduğunu açıkladı. Sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Kardaş, Tayvanlı arama kurtarma ekibine tercümanlık yapan kişilerin konuşmalarına yer verdi.

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerde arama kurtarma faaliyetlerine katılan Tayvanlı ekibin sorun yaşadığı ve bu yüzden ülkeyi terk ettikleri iddiasının gerçek dışı olduğu açıklandı.

İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi Koordinatörü İdris Kardaş,Tayvanlı arama kurtarma ekibinin görevini tamamladığını ve seremoni ile uğurlandıklarını açıkladı.

Sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Kardaş, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

 

Tayvanlı arama kurtarma ekibinin sorun yaşadığı iddiaları yalanlandı... "Çalışmalarını başarıyla tamamladılar" ile ilgili etiketler Tayvan
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.