Tarkan'ın Geççek şarkısı için şok iddia: CHP sipariş etti, HDP'nin sözleri

Ünlü sanatçı Tarkan son tekli şarkısı Geççek'i Youtube kanalında yayınladı. Tarkan'ın pandemi nedeniyle yazdığını belirtmesine rağmen özellikle muhalefetteki partililer tarafından kısa sürede sahiplendi. TV100 kanalında Sağlı Sollu programına katılan gazetecilerden Murat Özer, "Tarkan'a 'Geççek' şarkısını CHP sipariş etti" derken; Metin Özkan, 'Geççek' sözünün HDP'liler tarafından kullanıldığını söyledi.

Megastar Tarkan, yeni şarkısı 'Geççek'i sevenlerinin beğenisine sundu. Sözleri nedeniyle pandemiden çok siyasi platforma çekilmek istenen şarkı TV100'de yayımlanan Sağlı Sollu programında gündeme geldi.

Programda Korkusuz Gazetesi yazarları Barış Yarkadaş ve Gürkan Hacır, Diriliş Postası yazarı Murat Özer ve gazeteci-yazar Metin Özkan; Megastar Tarkan'ın son şarkısı "Geççek"i değerlendirdi.

Erdoğan Aktaş'ın sunduğu programda sıcağı sıcağına şarkıyı yorumlayan Murat Özer, "Tarkan'a 'Geççek' şarkısını CHP sipariş etti" dedi. Özer'in yorumuna Barış Yarkadaş gülerek yanıt verdi.

Gazeteci ve yazar Metin Özkan, "başta HDP’li Hüda Kaya olmak üzere günlerdir geççek geççek, gidecek gidecek sözünü Tarkan şarkılaştırmış" iddiasında bulunarak, "Klibe bakarsak bir korsan yayın, herkesin evine giriyor, telefonuna giriyor... İnsanları izlemek, yatak odalarına girmek çok normalmiş gibi gösteren bir klip" dedi. Murat Özer ise, "Geççek şarkısı 28 Şubat İttifakı’nın milli marşı." yorumunu yaptı.

 

 

Tarkan'ın Geççek şarkısı için şok iddia: CHP sipariş etti, HDP'nin sözleri ile ilgili etiketler Tarkan CHP HDP Geççek Sağlı Sollu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.