İlan Resmi Gazete'de yayımlandı! Tarım ve Orman Bakanlığı personel alınacağını duyurdu

Tarım ve Orman Bakanlığı Resmi Gazete'de personel alacağını duyurdu. Bakanlık Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu'na yapacağı alımın şartlarını da açıkladı. İşte detaylar...

Tarım ve Orman Bakanlığı, Resmi Gazete'de verdiği ilanla personel alımı yapacağını duyurdu. Bakanlık Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu'na yapacağı alımın şartlarını açıkladı.

İlan Resmi Gazete'de yayımlandı! Tarım ve Orman Bakanlığı personel alınacağını duyurdu

Kurumun, Resmi Gazete'de yayımlanan ilanına göre, merkez ve taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere 5 denetçi, 29 uzman sözleşmeli personel alımı yapılacak.

Adayların 2022 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı'ndan (2020-KPSSP3) en az 70 puan almış olmaları gerekiyor.

Adaylar, 28 Aralık 2022-6 Ocak 2023 tarihlerinde http://www.tkdk.gov.tr internet adresinden başvurularını yapabilecekler. Şahsen, kargo ya da posta yoluyla yapılan başvurular kabul edilmeyecek.

İlan Resmi Gazete'de yayımlandı! Tarım ve Orman Bakanlığı personel alınacağını duyurdu ile ilgili etiketler ekonomi memur memur alım ilanı Tarım ve Orman Bakanlığı
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.