Tarım Kredi'de 5 lt Ayçiçek Yağlarında çılgın indirim yaşanıyor! İşte TMO 5 Nisan sıvı yağ fiyatları

Tarım Kredi marketlerde 5 lt TMO Ayçiçek Yağları çılgın indirimler raflardaki yerlerini alıyor. Ramazan sofralarında leziz yemekler hazırlayabilmek için Ayçiçek Yağları yoğun ilgi görüyor. İşte, Tarım Kredi 5 Nisan sıvı yağ fiyatları…

Tarım Kredi marketlerde 5 lt TMO Ayçiçek Yağları indirimli fiyatlarla reyonlardaki yerlerini arıyor. A101, BİM ve ŞOK marketlerde 150 ila 180 lira arasında değişen 5 lt Ayçiçek Yağları Tarım Kredi’de çok uygun fiyata sizin oluyor.

Bu konuda açıklamalarda bulunan TMO Genel Müdürü Ahmet Güldal, yaklaşan Ramazan ayı öncesinde piyasayı oldukça rahatlatan bilgiler verdi.

Tarım Kredi'de 5 lt Ayçiçek Yağlarında çılgın indirim yaşanıyor! İşte TMO 5 Nisan sıvı yağ fiyatları

Ayçiçek Yağlarının yanı sıra pirinç, nohut ve mercimek gibi hububat ve bakliyat ürünlerini TMO satış noktalarında vatandaşlarla buluşturduklarını söyleyen Güldal, "Bu ürünlerin fiyatının makul olduğu tüketiciler tarafından değerlendiriliyor ve bunlar yoğun rağbet görüyor. TMO olarak ayçiçeği yağı satışı da yapıyoruz. Böylece vatandaşların makul fiyatlarla bu ürünlere erişme imkanını sağlamış oluyoruz. Hububat, pirinç ve bakliyat ürünlerinde herhangi bir arz eksikliği söz konusu değil. Hem stoklar yeterli hem de gıda üretimi ve akışında, tüketiciye ulaşmasında daralma yok. TMO'nun müdahaleleriyle bu ürünlerin fiyatları makul seviyede tutulmuştur." ifadelerine yer verdi.

Tarım Kredi marketlerde 5 lt TMO Ayçiçek Yağının sayış fiyatı sadece 129 TL’dir.

Tarım Kredi'de 5 lt Ayçiçek Yağlarında çılgın indirim yaşanıyor! İşte TMO 5 Nisan sıvı yağ fiyatları ile ilgili etiketler Tarım Kredi TMO TMO ayçiçek yağı TMO sıvı yağ
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.