Tanju Özcan'dan Kılıçdaroğlu itirafı! "Atatürk'e karşı Dersim Harekatı'ndan dolayı kini var"

Tv100'de canlı yayına bağlanan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili "Bunu ilk kez söylüyorum. Kılıçdaroğlu'nun içinde Atatürk'e karşı Dersim Harekatı'ndan dolayı kin var. " dedi.

Güvenlik Politikaları Uzmanı Mete Yarar, Devlet eski Bakanı Dr. Masum Türker, tv100 Ankara Temsilcisi Deniz Gürel, Hürriyet Gazetesi yazarı Nedim Şener, Başak Şengül ile Doğru Yorum programına konuk oldu. CHP'deki değişim tartışmaları sürerken tv100 yayınına bağlanan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"KILIÇDAROĞLU'NUN İÇİNDE ATATÜRK'E KARŞI BİR KİN VAR"

Özcan "Bunu ilk kez söylüyorum. Kılıçdaroğlu'nun içinde Atatürk'e karşı Dersim Harekatı'ndan dolayı kin var. Yıllar geçtikten sonra daha iyi anlıyorum. Dersim'de bir harekat yapılıyor. Hukuken CHP'ye üye olup aslında CHP'li olmayanlar 'Dersim Katliamı' diyor. Bir bölgede ayaklanma olmuş, buna müdahale ediyorsun. Dersim'de ölen isyancılar, insanlar olmuş. Kılıçdaroğlu içinde bu ukde olarak kalmış. O yüzden Atatürk'e karşı sempati beslediğini düşünmüyorum. Çok az konuşmasında Gazi Mustafa Kemal Atatürk diyebilmiştir. Atatürk kelimesinden hoşlandığını düşünmüyorum" dedi. 

Tanju Özcan'dan Kılıçdaroğlu itirafı! "Atatürk'e karşı Dersim Harekatı'ndan dolayı kini var" ile ilgili etiketler Tanju Özcan Kemal Kılıçdaroğlu
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.