Korona kısıtlamasını deldiren kaz!

Türkiye Uludağ'da yapılan sosyal mesafesiz ve maskesiz partilere tepki gösterirken, benzer bir video da Tanju Çolak'tan geldi. Kısıtlama tedbirleri kapsamında kapatılmasına karar verilen ancak hizmet vermeye devam eden bir restorana giden Çolak, çektiği videoyu da sosyal medya hesabından paylaştı.

Türkiye genelinde artan koronavirüs vakalarının önüne geçmek amacıyla bir takım kısıtlama kararları alınmış ve kafe ve restoranların kapatılmasına karar verilmişti.

Sadece gel-al ve paket servis hizmetine izin verilen restoranlar 2 buçuk aydan bu yana hizmet vermiyor. Yasakların esnetilmesi yönünde talepler olsa da bu konu şimdilik rafa kalkmış durumda.

TÜRKİYE ULUDAĞ'A TEPKİ GÖSTERİRKEN BENZER VİDEO TANJU ÇOLAK'TAN

Yasakların sürdüğü bu süreçte Türkiye, Uludağ'daki mekanların açık olması ve buralarda eğlenceler düzenlenmesine tepki gösterirlen, benzer bir video eski futbolcu Tanju Çolak'dan geldi.

İstanbul’un Üsküdar ilçesine bağlı Çengelköy’deki bir restoranda arkadaşları ile birlikte toplu halde yemek yiyen Çolak, o anları sosyal medya hesabından paylaştı.

"Ben böyle bir kaz görmedim"

Söz konusu paylaşımda "İki dünya savaşı, dört dünya kupası finali gördüm. Ben böyle bir kaz görmedim." diyen Çolak, o görüntüyle tepkilerin odağına yerleşti.

Korona kısıtlamasını deldiren kaz! - Resim : 2

NE OLMUŞTU?

Türkiye'de kış turizminin önemli merkezlerinden olan Uludağ'da düzenlenen koronavirüse davetiye çıkara görüntüler Türkiye'nin gündemine oturdu.

Sosyal mesafenin hiçe sayıldığı ve maske takanların az sayıda olduğu partilerin görüntüleri sosyal medyadan yayınlandıktan sonra jandarma ekipleri parti düzenlenen bir otele 85 bin lira para cezası uyguladı.

Sosyal medyada yayınlanan görüntüler ise infiale neden oldu. Esnafların koronavirüs tedbirleri nedeniyle kepenk indirmek zorunda kaldığına dikkat çekenler, Uludağ'daki bu umursamazca davranışlara tepki gösterdi.

 

Korona kısıtlamasını deldiren kaz! ile ilgili etiketler tanju çolak kısıtlama restoran

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.