Uludağ'da tepki çeken parti!

Pandemi önlemleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma yasakları devam ederken, Uludağ'da bulunan birçok otel, geçtiğimiz hafta sonu tatilciler ile doldu taştı. 10 kişilik grubun terasta maske ve sosyal mesafe kurallarını hiçe saydığı eğlence partisinin görüntüleri ortaya çıkarken, vatandaşlar bu duruma sosyal medyadan tepki gösterdi.

Kış turizminin en çok ilgi gören merkezlerinden Uludağ'da, geçtiğimiz hafta sonu otellerdeki doluluk oranı yüzde 100'e yaklaştı. Hava sıcaklığının eksi 1 derece olarak ölçüldüğü yerde konaklayan yerli ve yabancı konuklar, sokağa çıkma yasağından muaf tutuldu.

Uludağ'da tepki çeken parti!

Gündüz vakitleri karların üstünde kayanlar pistlerde yoğunluk oluştururken, akşam da eğlence görüntüleri sosyal medyada büyük tepki çekti. Farklı otellerde gerçekleştirilen eğlencelerde, Kovid-19 kısıtlama kuralları arasında yer alan maske ile sosyal mesafeye aldırış edilmediği dikkat çekti. Birçok yerde kalabalık grupların müzik eşliğinde geç saatlere kadar eğlendiği gözlendi.

 

Uludağ'da tepki çeken parti! - Resim : 2

"KORONAVİRÜS KISITLAMA KARARLARI EŞİT OLARAK UYGULANSIN"

Uludağ'da tatil yapanların eğlence ve kayak pistlerindeki görüntülerinin paylaşmasının ardından sosyal medya kullanıcısı pek çok vatandaş, duruma tepki gösterdi. Kovid-19 kısıtlama kararlarına eşit olarak uyulması gerektiğini ifade ettiler.

Uludağ'da tepki çeken parti! - Resim : 3

ULUDAĞ'DA KORONA KURALLARINA UYMAYAN TATİLCİLERE PARA CEZASI

Uludağ'da geçen hafta bir otelde kalan 10 kişilik müşteri grubunun terasta, müzik eşliğinde maske ve sosyal mesafe kuralına aldırmadan eğlenmeleri üzerine otel işletmecisine ve eğlenen gruba idari para cezası kesildi. Sosyal mesafeye uymamak ve maske takmamaktan 10 kişilik gruba toplam 76 bin 380 TL para cezası uygulandı.

 

Uludağ'da tepki çeken parti! - Resim : 4

 

İZZET ÇAPA: PEKİ HOCAM ULUDAĞ'DAKİ OTELLERİN AÇILMASI SAYISAL PATLAMAYI ETKİLEMİYOR MU?

Uludağ'daki yaşanılanlar sonrası gelen tepkilerin ardından İzzet Çapa da konu hakkında sosyal medyadan eleştiren ifadelerde bulundu. Prof. Osman Müftüoğlu'nun "Restoran ve kafelerin açılmasına zamanından önce izin verilecek olursa vaka sayıları ve ölüm oranlarında yeniden sayısal patlamalar yaşanabilir" açıklamasını etiketleyen Çapa paylaşımına, "Peki hocam, Uludağ’da kayak pistlerinin ve otellerin açılması sayısal patlamaları etkilemiyor mu?" notunu yazdı.

Uludağ'da tepki çeken parti! - Resim : 5

İzzet Çapa'nın bu gönderisinin altına kullanılar da tepkilerini dile getiren yorumlarda bulundu. İşte o mesajlardan bazıları şöyle;

YEB
@yemrebarut
Dünya tarihinin en ölümcül virüsü yer, mekan, zaman, kişi, sınıf falan seçiyor, parası olana bulamıyor tatilde bulaşmıyor, akıllı virüs.

nurtaneri
@nurtaneri
Tv de gördüm kapalı yerde insanlar birbirlerine yakın mesafede yemek yiyorlar ,otelin dışında iç içeler ama hafta sonu eşinle birlikte kendi mahallende açık havada yürüyünce ceza yiyorsun.

winnie Bal kabı
@vinitipu
Ben daha cok oralara giden insanlari anlamaya calisiyorum . Bize bir sey olmaz kafasi yasayanlar sanirim .ben sahsen imkanim olsa bile gitmem .baya rahatlar coluk cocuk bir de massallah


Demet ESREFOGLU VARDAR
@desrefoglu
İzzet bey olmaz onlar kayak yapıyor...hızla kaydıkları icin virüs yakalayamıyor...

Mükerrem Cetinalp
@MkerremCetinal1
Virüs zenginlere bulaşmiyormuş.. o da tarafıni seçmiş kereta.Sevinç gözyaşı döken yüz

Uludağ'da tepki çeken parti! ile ilgili etiketler Uludağ Parti korona partisi kovid-19

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.