Taner Tolga Tarlacı kimdir, kaç yaşında, nereli, neden hapiste? Taner Tolga Tarlacı son hali!

Survivor'un renkli isimlerinden Taner Tolga Tarlacı, geçtiğimiz aylarda kesici aletle gasp yapma suçundan dolayı Güney Kıbrıs Rum Cumhuriyeti'nde cezaevine gönderilmişti. Daha sonra hapisten salınan Taner Tolga Tarlacı'nın tekrar hapse girdiği iddia edildi. Bu gelişmeler ardından Taner Tolga Tarlacı'nın kim olduğu ve neden hapiste olduğu merak ediliyor. Peki, Taner Tolga Tarlacı kimdir, kaç yaşında, nereli, neden hapiste? İşte, Taner Tolga Tarlacı son hali!

Eski Survivor yarışmacısı Taner Tolga Tarlacı, geçtiğimiz aylarda Güney Kıbrıs Rum Kesimi'nde hapse girmiş ve intihar girişiminde bulunarak kamuoyunun dikkatini çekmişti. Tarlacı, şimdi de tekrar hapise girdiği haberleriyle gündemde. Sosyal medyanın sıcak gündemine düşen bu haber sonrasında Taner Tolga Tarlacı'nın kim olduğu ve ne yaptığı merak ediliyor. Peki, Taner Tolga Tarlacı kimdir, kaç yaşında, nereli, neden hapiste? İşte,Taner Tolga Tarlacı'nın son hali! 

Taner Tolga Tarlacı kimdir, kaç yaşında, nereli, neden hapiste? Taner Tolga Tarlacı son hali!

Taner Tolga Tarlacı kimdir?

Survivor tarihinde unutulmaz bir iz bırakan Taner Tolga Tarlacı, Kıbrıs şivesi, farklı hareketleri ve çarpıcı söylemleriyle dikkat çekmişti. Program sırasında Acun Ilıcalı'ya attığı laflarla da gündemden düşmeyen Tarlacı, MasterChef, Yemekteyiz ve Survivor gibi yarışmalardan tanıdığımız Yasin Obuz'la olan ilişkisiyle de adından söz ettiriyordu.

Güney Kıbrıs Rum Cumhuriyeti cezaevinde bulunan Tarlacı, geçtiğimiz aylarda yemekhane sırasında diğer mahkumlarla yaşadığı bir tartışma sonucunda saldırıya uğrayarak komaya girmişti.

Geçtiğimiz Haziran ayında kesici bir aletle gasp suçundan ceza alan Tarlacı, hapishane koşullarına dayanamayarak bileklerini kesme suretiyle intihara kalkıştı. Gardiyanlar tarafından hastaneye yetiştirilen Tarlacı'nın tedavisi sonrasında tekrar cezaevine gönderildiği öğrenildi.

Taner Tolga Tarlacı nereli?

Taner Tolga Tarlacı, 2 Eylül 1984 tarihinde Almanya'nın Hamburg şehrinde doğdu. Soy olarak Kayseri kökenlidir.

Taner Tolga Tarlacı neden hapiste?

İddialara göre, Taner Tolga Tarlacı'nın Güney Kıbrıs'ta bir yabancı kadına tecavüz ettiği suçlamasıyla mahkemeye çıkartıldığı ve 10 yıl hapis cezasına çarptırıldığı belirtiliyor. Ancak, bu haberle ilgili henüz resmi bir doğrulama veya yalanlama yapılmadığı için, iddiaların doğruluğu konusunda net bir bilgi bulunmuyor.

 

 

Taner Tolga Tarlacı kimdir, kaç yaşında, nereli, neden hapiste? Taner Tolga Tarlacı son hali! ile ilgili etiketler Survivor
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.