Tamer Levent'ten Camdaki Kız eleştirilerine sert cevap geldi! "Zaten bunalımdayız, bir de böyle dizi çekiyorsunuz" diyen eşe dosta ne diyor?

Camdaki Kız dizisinde Rafet Koroğlu karakterini canlandıran usta oyuncu Tamer Levent Cihangir'de görüntülendi. Oynadığı dizi hakkında, "Böyle dizilerin çekilmesini uygun görüyorum" diyen Tamer Levent gelen eleştirilere cevap verdi.

Kanal D ekranlarında Perşembe akşamları yayınlanan Camdaki Kız dizisinde Rafet Koroğlu karakterini oynayan Tamer Levent dizi hakkında yapılan eleştirilere cevap verdi. Önceki gün Cihangir'de görüntülenen Levent, dizi hakkında yapılan birçok eleştiriye sert cevap verdi.

ZATEN BUNALIMDAYIZ, BİR DE BÖYLE DİZİ ÇEKİYORSUNUZ!

Tamer Levent, Rafet Koroğlu karakteri ve dizi hakkında; "Eşim, dostum diyor ki; 'zaten kötü günler yaşıyoruz. Pandemi var, bunalımdayız. Bir de böyle bunalımlı dizi çekiyorsunuz'. Ben de 'izlemeyin o zaman, niye izliyorsunuz?' diyorum.”

Tamer Levent: Şuradan şuraya yürüyemedim - Magazin Haberleri - Milliyet -  Sayfa 8

Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Nur Sürer'in başrollerini paylaştığı Camdaki Kız dizisinde Sedat'ın babası Rafet Koroğlu'nu Tamer Levent oynuyor.

Tamer Levent: Şuradan şuraya yürüyemedim - Magazin Haberleri - Milliyet

Sözlerini şöyle sürdüren Levent;

"İnsanların başına neler geliyor, duyuyoruz. Bütün sorunlar herkesin sorunu, su yüzüne çıktığında görmek istemiyoruz. Bu enteresan bir şey değil mi? Yaşamın içinden örnekler var ama kişiler değil, burada söz konusu olan yaşananlar. Türkiye'de ve başka ülkelerde, hatta şu anda bile kim bilir insanlar buna benzer neler yaşıyor ama hiçbirinden haberimiz olmuyor..." dedi.

Tamer Levent'ten Camdaki Kız eleştirilerine sert cevap geldi! "Zaten bunalımdayız, bir de böyle dizi çekiyorsunuz" diyen eşe dosta ne diyor? ile ilgili etiketler Kanal D Tamer Levent Burcu Biricik Camdaki Kız rafet koroğlu camdaki kız nalan
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.