Tamer Karadağlı kendisine ve sevgilisine sosyal medyadan hakaret eden kişiyi affetmedi

Çocuklar Duymasın dizisinde hayat verdiği Haluk karakteri ile hafızalara kazınan 54 yaşındaki oyuncu Tamer Karağlı, kendisi ve kendisinden 30 yaş küçük sevgilisi Iraz Yıldız'a sosyal medya üzerinden hakaret eden kişiden şikayetçi oldu. Şüpheli Özcan D. hakkında 11 aydan 6,5 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Çocuklar Duymasın, Nasıl Evde Kaldım, Son Ağa, Ferhunde Hanımlar, Çocuklar Ne Olacak, Yağmur Zamanı gibi yapımlarda rol alan ünlü oyuncu Tamer Karadağlı kendisi ve sevgilisi hakkında sosyal medyadan yapılan hakaretlere sessiz kalmadı.

Oyuncu Tamer Karadağlı (53) ve sevgilisi Iraz Yıldız (23), kendilerine sosyal medya hesabından hakaret eden Özcan D.’den şikayetçi oldu. Karadağlı, Antalya’da açılan dava için İstanbul Adalet Sarayı’na gelerek talimat yoluyla ifade verdi.

HAPİS İSTEMİYLE DAVA AÇILDI

Şikayet üzerine yürütülen soruşturma kapsamında, şüpheli Özcan D. hakkında Iraz Yıldız’a yönelik ‘elektronik haberleşme araçlarının sağladığı kolaylık yoluyla cinsel taciz’ ve Tamer Karadağlı’ya yönelik ise ‘hakaret’ suçlarından toplamda 11 aydan 6,5 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

 

HESABIN KENDİSİNE AİT OLDUĞUNU KABUL ETTİ

Soruşturma kapsamında ifade veren şüpheli Özcan D. hesabın kendisine ait olduğunu ancak mesajları kendisinin yazmadığını ve kuaför olması sebebiyle, hesabının kendisinden başkaları tarafından kullanıldığını öne sürdü.


Karadağlı, şikayeti üzerine Antalya’da açılan dava dolayısıyla ifade vermek üzere İstanbul Adalet Sarayı’na geldi. Avukatı ile adliyeye gelen Karadağlı, İstanbul 2. Asliye Ceza Mahkemesinde, Antalya 27. Asliye Ceza Mahkemesine gönderilmek üzere ifade verdi. Talimat yoluyla ifade veren Karadağlı, sanıktan şikayetçi olduğunu söyledi. Karadağlı, duruşmanın ardından yaptığı açıklamada kendisine küfür ettiğini öne sürdüğü sanıktan şikayetçi olduğunu belirterek adliyeden ayrıldı. (İHA)

Tamer Karadağlı kendisine ve sevgilisine sosyal medyadan hakaret eden kişiyi affetmedi ile ilgili etiketler Tamer Karadağlı mahkeme dava Sosyal Medya soruşturma ıraz yıldız
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.