Taliban'ın trafikteki 'sakal' çevirmesi kameralara yansıdı!

Afganistan'ın başkenti Kabil'de Taliban militanlarının sakalları yeterince uzun olmayan araç sürücülerini çevirerek sakallarını uzatmalarını söyledikleri anlar kameralara yansıdı. Çevirmeyi yapan militanın sürücünün yüzünü tutması ise dikkatlerden kaçmadı.

Taliban'ın ele geçirdiği Afganistan'ın başkenti Kabil'de militanların trafiğin ortasından ağır makineli tüfeklerle araçlara çevirme uyguladığı anlar kameralara yansıdı. 

SAKALLARINI UZATMALARI KONUSUNDA UYARIYORLAR

Sakalı yeterince uzun olmayan sürücüleri çeviren ve sakallarını uzatmaları konusunda uyarı yapan Taliban militanları ise Afgan halkının nasıl bir baskı altında kaldığını da gözler önüne serdi. 

Taliban'ın trafikteki 'sakal' çevirmesi kameralara yansıdı! ile ilgili etiketler Afganistan Trafik Taliban sakal çevirme

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.