Talibancı kadınlara seslendi: “Burka Taburu” kurun!

Doğu Perinçek'in "Cumhuriyet Kadınları"na bir tepki de Hürriyet yazarı Ertuğrul Özkök'ten geldi... Özkök radikal bir çıkış yaparak, söz konusu kadın derneğin üyelerini “Burka Taburu” kurarak cephede Taliban saflarında ABD'ye karşı savaşmaya çağırdı....

ABD'nin ülkeden çekilmesinin ardından Afganistan'da yönetimi ele geçiren Taliban'a geçtiğimiz gün sürpriz bir destek geldi.

"Şeriat" devleti ilan edileceğini duyuran Taliban'ı Doğu Perinçek'in Vatan Partisi'ne yakın ı Cumhuriyet Kadınları Derneği selamladı!

"Ulusalcı" Cumhuriyet Kadınları Derneği yaptıkları "Taliban" açıklamasında "Amerikan postalları altında yaşamaktansa yaşasın şeriat!" mesajı vererek, "Bağımsız Afganistan'ı tanıyoruz ve selamlıyoruz" dedi!

ÖZKÖK:MÜTEVAZI ÖNERİ HEMEN BİR BURKA TABURU KURUP CEPHEYE GİTMELİLER

Bu açıklamaya özellikle kadınlardan sert tepkiler gelirken Hürriyet yazarı Ertuğrul Özkök de bugün söz konusu derneği "bir magazinci" bakış açısı ile eleştirdi.

Türkiye'nin demokrasi ile yönetildiğini ve herkesin düşüncesini açıklama hakkı bulunduğunu hatırlatan Özkök şöyle devam etti;

"“Cumhuriyetçi Kadınlar Kulübü”nün Kuvvacı kadınları hemen bir “Burka Taburu” kurup cepheye gitmeli ve Taliban saflarında Amerikan emperyalizmine karşı savaşa başlamalı.

Tek merakım şu: Taburu boş verdim, acaba bir Burka Mangası kurabilirler mi..."

Talibancı kadınlara seslendi: “Burka Taburu” kurun! ile ilgili etiketler Doğu Perinçek Afganistan Taliban Ertuğrul Özkök Burka ABD
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.