Polis, Beyaz TV'nin bulunduğu noktayı giriş-çıkışa kapattı

Gelen son dakika haberine göre; Boşnaklar hakkında tepki çeken sözlere imza atan ve bu olayın ardından ekranlardan uzaklaşan Rasim Ozan Kütahyalı'nın Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol isimli programa geri dönmesi infiale yol açtı. Kanalın bulunduğu bölgenin giriş ve çıkışlara kapatıldığı iddia edildi.

Rasim Ozan Kütahyalı, Boşnaklar hakkında tepki çeken bir açıklama yapmış, bu olayın ardından ekranlardan uzun bir süre uzak kalacağını açıklamıştı.

Bazı dönemlerde yine Beyaz TV'de yayınlanan siyaset ve spor içerikli programlara katılan Kütahyalı, Boşnak vatandaşlar tarafından gelen yoğun tepkinin ardından bir kez daha ekranlardan uzaklaşmıştı.

ROK lakaplı gazeteci, bugün yeniden Beyaz Futbol isimli programla ekranlara döndü. Bu olay sosyal medyada büyük tepkilere yol açtı.

POLİS GİRİŞ ÇIKIŞLARI KAPATTI İDDİASI

Tüm bu gelişmelerin üzerine kanalda hafta sonları haber bülteni sunan Tahir Sarıkaya'dan flaş bir açıklama geldi. Sarıkaya, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla, kanalın bulunduğu bölgenin giriş ve çıkışlara kapatıldığını duyurdu.

İşte o paylaşım;

Polis, Beyaz TV'nin bulunduğu noktayı giriş-çıkışa kapattı

Polis, Beyaz TV'nin bulunduğu noktayı giriş-çıkışa kapattı ile ilgili etiketler Rasim Ozan Kütahyalı Beyaz TV boşnak tahir sarıkaya
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.