Tahıl koridorunda dünyayı ilgilendiren İstanbul Planı! 'Türkiye açısından önemli riskler var!'

SuperHaber programcısı - gazeteci Metehan Demir ile SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt, SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan’ın sorularını yanıtladı...

Sıcak gündeme ilişkin soruların cevaplandığı 'Metehan Demir ile Gündem'in yeni bölümünün konuğu Ceyhun Bozkurt oldu. Bozkurt, Demir ve Özkan, canlı yayında MİT’in Süleymaniye’de PKK’nın üst düzey yöneticilerinden Delal Azizoğlu'nu etkisiz hale getirdiği nefes kesen operasyonunun ayrıntılarını, Marmaris’te korku dolu anlar yaşatan orman yangınındaki son durumu, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi’nin gece görüşlü helikopterlere ilişkin açıklamasını, tahıl koridorunda dünyayı ilgilendiren İstanbul Planı’nı masaya yatırdı.

‘’İDAM ÇIKIŞI TARTIŞMANIN FİTİLİNİ ATEŞLER’’

Metehan Demir, ‘’Ortalığı katlediyorsun bir de üstüne indirim alıyorsun. İdam çıkışı tartışmanın fitini ateşler.

‘’GIDA VE ENERJİ KONUSUNDA HAZIRLIKLI OLMALIYIZ’’

İstanbul karargah planı akıllıca yönetilirse lehimize bir durum olur. Türkiye tercih edilirse Boğazlar bu konuda bir merkez olur. Gıda ve enerji konusunda da hazırlıklı olmalıyız.’’ şeklinde konuştu.

‘’SAHADA TSK’NIN GECE GÖRÜŞLÜ HELİKOPTERLERİNİN DESTEĞİ VAR’’

Ceyhun Bozkurt, ‘’Tecavüz, taciz gibi belli alanlarda olmalı. Canilik boyutunda olan idam cezasını savunabilirim. Sahada TSK'nın gece görüşlü helikopterlerin desteği var. Yangının insan eliyle çıkma ihtimali güçlüydü, doğru çıktı. Kavurucu sıcaklar geldiğinde ne yapacağız?

‘’BOĞAZLAR’IN DURUMU VE MONTRÖ’YE BAĞLI MADDELERİ DELME RİSKİNE DİKKAT’’

Tahıl koridorunda karargah İstanbul olursa, Boğazlar'ın Lozan'daki durumu ve Montrö'ye bağlı maddeleri delme riskine dikkat etmek gerekiyor.‘’ ifadelerini kullandı.

Metehan Demir’in açıklamalarının tamamını SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

Tahıl koridorunda dünyayı ilgilendiren İstanbul Planı! 'Türkiye açısından önemli riskler var!' ile ilgili etiketler Metehan Demir Ceyhun Bozkurt Marmaris Orman Yangını tahıl koridoru gıda krizi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.