Tacize uğradığını söyledikten sonra ortadan kaybolmuştu: Peng'in son açıklaması kafaları karıştırdı

Çin'in eski başbakan yardımcısı Zhang Gaoli tarafından tacize uğradığını söylediği sosyal medya paylaşımını sildikten sonra uzun süre ortadan kaybolan Çinli tenisçi Shuai Peng'den yeni açıklama geldi. Çinli tenisçi yaptığı açıklamada herhangi bir taciz iddiasında bulunmadığını ve yazmadığını söyledi.

Sosyal medyada yaptığı cinsel taciz iddiası paylaşımını anında sildikten sonra uzun süre ortada görünmeyen Shuai Peng'in durumu spor dünyasında tartışma konusu olmaya devam ediyor. WTA, ortaya çıkan gelişmeler sonrası Çin'deki organizasyonlardan çekildi.

Uzun süre hayatından endişe edilen Çinli tenisçi daha sonra bir organizasyonda görüntülenmiş ancak tartışmalar bitmemişti. Son olarak Çinli eski basketbolcu Yaou Ming ile birlikte bir organizasyonda görülen Shuai Peng oldukça ses getirecek açıklamalar yaptı. Peng, cinsel tacizle ilgili bir konuşma yapmadığını ya da paylaşım yapmadığını söyledi. Peng, sosyal medya hesabından yaptığı ve hemen ardından sildiği paylaşımıyla ilgili 'Yanlış anlaşılma' olduğunu söyledi. Çinli tenisçi "Öncelikle bu benim kişisel mahremiyetim. Muhtemelen bir çok yanlış anlaşılma olmuştur. Dolayısıyla burada bu kadar çarpık bir yorum yapılmamalıdır" ifadelerini kullandı.

Peng, özgürce hareket edip edemediğini veya güvenliğinden endişe edip etmediğini sorduğunda, "her zaman özgür olduğunu" ve Pekin'deki evinde yaşadığını söyledi.

Çinli tenisçi Shuai Peng'den Çin merkezli bir sosyal medya platformundan yaptığı paylaşımda eski Başbakan Yardımcısı Zhang Gaoli tarafından tacize uğradığını söylemişti. Peng paylaşımını hemen kaldırırken uzun süre ortadan kayboldu. Çinli yetkililer ise spor kamuoyunda büyük tepki çeken iddiayı araştırmak yerine paylaşımı ve tartışmalarla ilgili herşeyi sansürleyerek konunun konuşulmasını yasakladı. Yaklaşık 2 hafta ortadan kaybolan Peng için Birleşmiş Milletler ve bile devreye girmiş ve Peng'in nerede olduğunu sorgulamıştı.

Tacize uğradığını söyledikten sonra ortadan kaybolmuştu: Peng'in son açıklaması kafaları karıştırdı ile ilgili etiketler Taciz Sosyal Medya Shuai Peng paylaşım
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.