Swinger ne demek? Swinger neye denir? Swinger kelime anlamı ne?

Swinger terimi, son zamanlarda Konya'da bir muhtar ile gündeme geldi. Konya'da birlikte yaşadığı 48 yaşında M.A ile 'swinger' partilerine katılan mahalle muhtarı M.M'nin, kadının şu an 17 yaşında olan kızı S.A'ya 3 yıl boyunca cinsel istismarda bulunduğu ortaya çıktı. Bu mide bulandırıcı olay sonrasında 'Swinger nedir?' sorusu merak ediliyor. Peki, Swinger ne demek? Swinger neye denir? Swinger kelime anlamı ne? Ayrıntılar haberimizde....

Swinger terimi, son dönemde Konya'da yaşanan bir olayla gündeme geldi. Konya'da ikamet eden muhtar M.M'nin, 48 yaşındaki partneri M.A ile birlikte 'swinger' partilere katıldığı ve maalesef, muhtarın aynı zamanda mahalle sakinlerinden olan 17 yaşındaki kızı S.A'ya üzücü bir şekilde 3 yıl boyunca cinsel istismarda bulunduğu ortaya çıktı. Bu rahatsız edici olayın ardından, pek çok kişi "Swinger nedir?" sorusunu sormaya başladı. Peki, Swinger ne demek? Swinger neye denir? Swinger kelime anlamı ne? Swinger kelimesinin anlamı ve neye denk geldiği konusundaki detayları aşağıda bulabilirsiniz...

Swinger ne demek? Swinger neye denir? Swinger kelime anlamı ne?

Swinger kelimesinin anlamı ne? Swinger kelime anlamı!

Swinger terimi, eş değiştirme pratiği olarak bilinir. Swinger kelimesinin asıl anlamı "sallanan kişi"dir, ancak günümüzdeki popüler kullanımı genellikle rastgele cinsel ilişkilere giren veya partnerlerini değiştirerek cinsel deneyimler yaşayan kişilere atıfta bulunur.

Swinger nedir, neye denir?

Swinger terimi, İngilizce argoda, cinsel ilişkileri rastgele değiştiren veya başkalarıyla partner değiştirerek cinsel deneyim yaşayan kişileri tanımlar. Ancak Swinger kelimesinin asıl anlamı "sallanan kişi" olarak geçer. Bu terimin internet üzerinde yoğun bir şekilde aranmasının temel nedeni, günümüzdeki cinsel anlamıdır.

Swinger ne demek? Swinger neye denir? Swinger kelime anlamı ne? ile ilgili etiketler Konya
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.