Survıvor'da Murat Ceylan'ın çenesi mi çıktı?

Survıvor'da dün dokunulmazlık oyunu oynandı. All Star takımı Gönüllülere karşı kazanan taraf oldu. Gönüllüler ise ada konseyinde eleme adaylarını belirledi. Anıl,Ramazan ve Yağmur eleme adayları olarak belirlendi.Hangi yarışmacının adaya veda edeceği merak edilirken yeni bölüm fragmaında Murat'ın sakatlığı damgasını vurdu. Herkes tarafından olayda araştırılmaya başlandı. Peki Survıvor'da Murat neden sakatlandı? Son durumu nedir? Detaylar haberimizde...

Tv 8 ekranlarında yayınalanan Survıvor yeni bölümleri ile izleyiciler ile buluşuyor. Dün akşam ada konseyinin yaşandığı yarışmada Gönüllüler takımından Anıl,Ramazan ve Yağmur eleme adayları oldu. Bu akşam adaya veda edecek isim açıklanacak. Aynı zamanda yeni bölüm fragmanında Murat'ın yaşadığı kaza herkes tarafından merak ediliyor. Peki Survıvor'da Murat Ceylan'ın çenesi mi çıktı? Neden sakatlandı? Son durumu nedir? Merak edilen soruların cevapları detayları ile haberimizde...

cats_9

MURAT CEYLAN KİMDİR?

Survıvor macerasına ilk olarak 2013 yılında başlayan Murat Ceylan 15 Mayıs 1991 tarihinde İstanbul'da doğdu. Lise öğrenimini bitirdikten sonra Londra'ya giderek Central Saint Martins de Endüstriyel tasarım okudu. Ayrıca İstanbul Devlet Konservatuvarları Profesörü Ergican Saydam'dan müzik dersleri aldı. Ceylan, İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık bölümünü bitirdi. Aynı zamnda spora karışı ilgisi olan yarışmacı İstanbul Atlı Spor Kulübü'nde lisanslı binicilik yapmasının yanı sıra, fitness, surf ve paten sporları da hobileri arasında yer alır.

2013 yılında Survıvor macerasından sonra ekranlarda ''Para Bende'' adlı yarışmada Akmeda Abazi ile birlikte yarıştı. Müzik kariyerine devam eden Ceylan2016 yılında "Yeni Nesil" adlı albüm çıkarttı. Yakışıklı yarışmacının izleyyiciler tarafından merak edilen sevgilisi ise ünlü model Lera Marchuk.

SURVIVOR PANORAMA

Survivor Panorama, moderatörlüğünü Nur Tuğba Algül ile Hakan Hatipoğlu'un yaptığı; 14 Şubat 2016'dan beri haftaiçi her gün canlı yayınlanan talk-show programıdır.

Acun Ilıcalı 'nın TV8 kanalını satın almasıyla birlikte kanalında yayınladığı Survivor Ünlüler-Gönüllüler yarışmasını yorumlamak,perde arkasını göstermek ve konuklarında katılımıyla gerçekleştirdiği talk-show programıdır.Program Salı,Çarşamba,Perşembe,Cuma günleri yayınlanmıştır.Programın sunuculuğunu o dönem Furkan Dede ile Ece Begüm Yücetan üstlenmiştir.

7 Şubat 2016'da başlayan Survivor 2016 adlı yarışma programını yorumlamak,analiz etmek amacıyla seyircilerinde katılımıyla haftaiçi her gün TV8 de yayınlanan talk-show programıdır.Programda daha önce Survivor'da yarışmış ünlü kişiler ya da daha önce yarışmadan elenmiş kişiler konuk olarak dahil edilir ve görüşleri alınır.Programın moderatörlüğünü Nur Tuğba Algül ile daha önce Survivor Kızlar - Erkekler ve Survivor All Star da yarışmış Hakan Hatipoğlu üstlenmiştir.30 Haziran 2016 günü 1 defaya mahsus çekim KKTC de olmuştur.1 Temmuz 2016 Sezon Finalinde Survivor 2016 şampiyonu Çağan Atakan Arslan konuk olmuştur. Survivor 2017'yi Yorumlamak analiz etmek amacı ile 23 Ocak Cumartesi İlk Bölüm Özel Yayını İle Başlamıştır. 23 Ocak Pazartesi Günü İse gerçek Yayınına başlamıştır. Programın moderatörlüğünü Nur Tuğba Algül ile daha önce Survivor Kızlar - Erkekler ve Survivor All Star da yarışmış Hakan Hatipoğlu üstlenmiştir. İlk Konuğu İlk Elenen yarışmacı Fulya ŞAHİN'dir.

SURVIVOR TÜRKİYE - YUNANİSTAN

Türkiye - Yunanistan. Türkiye'de Show TV, ve Yunanistan'da Megas TV'de yayınlanan yarışma programı. Survivor Türkiye'nin devamı. Sunucu Acun Ilıcalı. Dış ses (voice over) Alp Buğdaycı'dır.

Kazanan, Derya Durmuşlar olmuş ve ödül olarak 250.000 Euro kazanmıştır. Fakat Durmuşlar 2011 yılında Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde motorsikletiyle yaptığı kazada hayatını kaybetti. Eşi ise yaralı olarak kurtuldu.

ALL STARA KATILAN BERNA CANBELDEK KİMDİR?

Berna Canbeldek 1990 yılında Almanya'nın Berlin şehrinde doğdu. State School of Ballet and Acrobatics Berlin ve Transform Acting School Berlin'de eğitim aldı.
Yetenekleri arasında dans, akrobasi, şarkı söylemek, piyano, at binme ve inline skates bulunmaktadır.

Yetenek Sizsiniz Türkiye 2012-2013 finaline ve Survivor 2014 & 2015 Ünlüler-Gönüllüler programlarına katıldı.

İyi derecede Almanca, Hollandaca ve İngilizce konuşmaktadır. Boş zamanlarında spor yapmayı, sörf yapmayı ve arkadaşları ile sohbet etmeyi çok seven Berna Canbeldek, 169 cm boyunda ve 56 kilodur.

SURVIVOR TÜRKİYE

Survivor Türkiye, genel olarak Survivor şeklinde adlandırılan reality yarışma programının dünyada yapılışının 9. senesinde 2005 yılında Türkiye'de ilk olarak Kanal D ve Pelin Akad yapımı olarak sunulan İlk sezon yapımı. Program ismi Survivor Türkiye: Büyük Macera olmuş, rakip boyların adlandırılması Kuzey ve Güney olmuştur.

Belirgin niteliklerle ayrılmamış karışık yarışmacılar Kuzey ve Güney Takımları diye ikiye ayrıldı ve birbirlerine karşı çeşitli yarışmalarda yarıştılar. Büyük Finalinde daha sonra Kanal D'nin uzun süreli polisiye dram dizisi Arka Sokaklar'da rol alan 'duygusal' Survivor Uğur Pektaş'ın Kız kulesindeki başarısı, 150.000 TL'lik ve Hayatta kalan tek kişi ödülleriyle sonuçlandı.

SURVIVOR ALL STAR

Survivor All Star, Türkiye'de Tv8'de yayınlanan Acun Ilıcalı ve Alp Kırşan tarafından sunulan yarışma. Dominik Cumhuriyeti'nde düzenlenmektedirHaftada 7 gün yayınlanmaktadır. Sosyal medyada tepki alan yorumlarının ardından Survivor All Star kadrosundan çıkarılan Nihat Doğan'ın yerine kadroya Ahmet Dursun alınmıştır. Yarışmadaki format Survivor: Ünlüler - Gönüllüler formatıdır.

Yarışmanın 3 Temmuz 2015 tarihinde Kuzey Kıbrıs'ta yapılan büyük finalinde sms oylamasında oyların yüzde 53.24 ünü Turabi yüzde 46.76 sını Merve alarak Turabi Çamkıran Şampiyon, Merve Aydın İkinci, Hilmi Cem İntepe ve Ece Begüm Yücetan hem Üçüncü hem Dördüncü olmuştur.

Survıvor'da Murat Ceylan'ın çenesi mi çıktı? ile ilgili etiketler Survivor murat ceylan çenesi mi çıktı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.