Survivor'da kim diskalifiye edildi? 10 Nisan Survivor'dan kim, neden atıldı?

Ekranların uzun soluklu yarışma programı Survivor 2023 tüm hızıyla devam ediyor. Survivor'ın 10 Nisan akşamı yayınlanacak 65. bölümünün fragramınında Acun Ilıcalı, bir yarışmacının diskalifiye edildiğini söylüyor. Yayınlnan fragmanın ardından Survivor'da kimin diskalifiye edileceği büyük bir merakla araştırılmaya başlandı. Peki, Survivor'da kim diskalifiye edildi? 10 Nisan Survivor'dan kim, neden atıldı? Ayrıntılar haberimizde... 

Survivor 2023 10 Nisan akşamı 65. Bölümü ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yeni bölüm fragmanında Acun Ilıcalı, bir yarışmacının Survivor’dan atıldığını söylüyor. Peki, Survivor'da kim diskalifiye edildi? 10 Nisan Survivor'dan kim, neden atıldı? Detaylar haberimizde... 

Survivor'da kim diskalifiye edildi? 10 Nisan Survivor'dan kim, neden atıldı?

SURVIVOR 65. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Acun Ilıcalı, 65. bölüm fragmanında Survivor ada konseyinde şu ifadeleri kullanıyor:

"Hayretler içerisindeyim. Bunu yapanı görmedim biliyor musunuz? Bugün yaşadığımız olay bana göre Survivor'da çok çok nadir görebileceğimiz bir olay.

Bencil olmamak zorundasın, kendini düşünemezsin. Sen başkaları için bir şey yapan biri misin genelde nasıl birisisindir?

Ben kendime ders vermeyi kaçırmışım. Bu arkada bir meşalen var ya, onu almana da gerek yok. Çok teşekkür ediyoruz. Survivor'a renk kattın. Şimdi arkadaşlarınla vedalaşmadan ayrılabilirsin" 

SURVIVOR'DA KİM DİSKALİFİYE EDİLDİ?

Mavi takımın oyuncusu olan Merve Yıldırım, oyunları sabotaj etmesi nedeniyle diskalifiye edildi.

Survivor'da kim diskalifiye edildi? 10 Nisan Survivor'dan kim, neden atıldı? ile ilgili etiketler Survivor
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.