Survıvor'da hangi takım Yunan ekibi ile yarışacak?

TV 8 ekranlarında Acun Ilıcalı'nın sunumuyla gerçekleşen Survıvor her yıl olduğu gibi bu senede iddialı bir şekilde hayranlıkla izleniyor. All Star ve Gönüllüler takımın yarışını izlediğimiz program reyting yarışında da çoğu yapımı geride bırakarak zirvenin sahipleri arasında yerini koruyor. Bu akşam All Stae ve Gönüllüler takımı oynadığı yarışma sonrası kazan ekip Yunan takımı ile yarışacak. Peki Survıvor'da hangi takım Yunan ekibi ile yarışacak? Kim kazandı? Detaylar haberimizde...

Survıvor bu akşam yeni bölümü ile izleyiciler ile buluşacak. Kıyasıya rekabetin olduğu yarışmada yayınlanacak bölümde oynanacak yarışmayı kazanan takım Yunan ekibi ile yarışacak. Reyting rekortmeni yarışma birçok yapımı geride bırakarak zirvenin sahipleri arasında bulunuyor. Peki Survıvor'da hangi takım Yunan ekibi ile yarışacak? Kim kazandı? Merak edilen sorunun cevapları detayları ile haberimizde...

cats_9

SURVIVOR'IN YENİ YARIŞMACISI ELİF ŞADOĞLU KİMDİR?

1992 yılında doğan Elif Şadoğlu, İstanbul’da yaşamaktadır. Survivor 2017’ye katılmadan önce İstanbul Ataşehir’de bir spor merkezinde Fitness eğitmeni olarak çalışan Elif Şadoğlu, 2014, 2015 ve 2016 Türkiye Fitness Şampiyonluğu ve 2014 yılında TVG Fitness şampiyonlukları yaşama başarısı gösterdi.

ALL STAR TAKIMINDA YARIŞACAN YİĞİT DİKMEN KİMDİR?

Yiğit Dikmen 1987 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi.

Çocukluk yıllarından itibaren aktif olarak amatör küme takımlarında forma giyen başarılı oyuncu 2011 yılından itibaren Crossfit ile ilgilenmeye başlamıştır. Türkiye’nin ilk Crossfit’cilerinden birisi olarak görülen oyuncu aynı zamanda farklı spor dallarında da çeşitli çalışmalar yapmıştır. Kendisi gibi oyuncu olan kardeşinin yer aldığı Güzel Günler Göreceğiz isimli filmde kamera karşısına geçen Dikmen Ağır Roman, Yeni Dünya ve Cinayet gibi dizilerde de bulunmuştur.

2014 yılında yayınlanan Survivor yarışmasına katılan ve yarışmada gösterdiği başarısı ile dikkatleri üzerine çeken Yiğit Dikmen daha önceden sahip olduğu oyunculuk nitelikleri ile yarışma sonunda da kariyerini bu alanda yönlendirmiştir. Oyuncu son olarak FOX TV ekranlarında yayınlanan Şehrin Melekleri dizisinde ekranlarda yer almıştır.

GÖNÜLLÜLER TAKIMINDA YARIŞACAn BATUHAN BUĞRA ERUYGUN KİMDİR?
1991 yılında dünyaya gelen Batuhan Buğra Eruygun Türk Atlet’tir. Engelli koşularda yarışmakta, Fenerbahçe Spor Kulübünün lisanslı Milli Atlet sporcudusudur.

2013 yılında 7.98’lik süre ile 60 metre engelli Türkiye Salon rekorunun sahibidir. 60 metre engeli 8 saniyenin altında koşan ilk milli atlet olarak rekorlar kitabına ismini yazdıran isimdir.

Yine aynı sene Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından doping kullandığı gerekçesi ile iki sene men edilmiştir.

2015 yılında Testis kanseri teşhisi konulan Milli Atlet uzun bir tedavi sürecinin ardından sağlığına kavuşmuş ve spor yaşantısına kaldığı yerden devam etmiştir. Günümüzde en son Survivor yarışmasına katılacak isimler arasında gösterilen Batuhan Buğra Eruygun İstanbul doğumludur. Boğa burcudur.

SURVIVOR PANORAMA

Survivor Panorama, moderatörlüğünü Nur Tuğba Algül ile Hakan Hatipoğlu'un yaptığı; 14 Şubat 2016'dan beri haftaiçi her gün canlı yayınlanan talk-show programıdır.

Acun Ilıcalı 'nın TV8 kanalını satın almasıyla birlikte kanalında yayınladığı Survivor Ünlüler-Gönüllüler yarışmasını yorumlamak,perde arkasını göstermek ve konuklarında katılımıyla gerçekleştirdiği talk-show programıdır.Program Salı,Çarşamba,Perşembe,Cuma günleri yayınlanmıştır.Programın sunuculuğunu o dönem Furkan Dede ile Ece Begüm Yücetan üstlenmiştir.

7 Şubat 2016'da başlayan Survivor 2016 adlı yarışma programını yorumlamak,analiz etmek amacıyla seyircilerinde katılımıyla haftaiçi her gün TV8 de yayınlanan talk-show programıdır.Programda daha önce Survivor'da yarışmış ünlü kişiler ya da daha önce yarışmadan elenmiş kişiler konuk olarak dahil edilir ve görüşleri alınır.Programın moderatörlüğünü Nur Tuğba Algül ile daha önce Survivor Kızlar - Erkekler ve Survivor All Star da yarışmış Hakan Hatipoğlu üstlenmiştir.30 Haziran 2016 günü 1 defaya mahsus çekim KKTC de olmuştur.1 Temmuz 2016 Sezon Finalinde Survivor 2016 şampiyonu Çağan Atakan Arslan konuk olmuştur. Survivor 2017'yi Yorumlamak analiz etmek amacı ile 23 Ocak Cumartesi İlk Bölüm Özel Yayını İle Başlamıştır. 23 Ocak Pazartesi Günü İse gerçek Yayınına başlamıştır. Programın moderatörlüğünü Nur Tuğba Algül ile daha önce Survivor Kızlar - Erkekler ve Survivor All Star da yarışmış Hakan Hatipoğlu üstlenmiştir. İlk Konuğu İlk Elenen yarışmacı Fulya ŞAHİN'dir.

SURVIVOR ALL STAR

Survivor All Star, Türkiye'de Tv8'de yayınlanan Acun Ilıcalı ve Alp Kırşan tarafından sunulan yarışma. Dominik Cumhuriyeti'nde düzenlenmektedirHaftada 7 gün yayınlanmaktadır. Sosyal medyada tepki alan yorumlarının ardından Survivor All Star kadrosundan çıkarılan Nihat Doğan'ın yerine kadroya Ahmet Dursun alınmıştır. Yarışmadaki format Survivor: Ünlüler - Gönüllüler formatıdır.

SURVİVOR KIZLAR - ERKEKLER

Survivor Kızlar - Erkekler, Show TV'de yayınlanan bir televizyon programı. Program daha önceki programlarda da olduğu gibi yarışmaları kazanarak elenmeden adada kalma ve büyük ödülü kazanma formatı üzerine kurulmuştur. 45 günün sonunda belirlenen birinci adadan 500.000 TL'yi alarak ayrılacaktır. Yarışanlar Var mısın Yok musun yarışmacılarından seçilmiştir. Acun Medya'nın Türk televizyonlarına getirmiş olduğu bu formatın sunuculuğunu da yine Acun Ilıcalı yapmaktadır.

Survivor'un Şampiyonu olan Merve Oflaz, aynı zamanda Survivor tarihinin ilk ve tek kadın şampiyonu oldu.

DİSKALİFİYE OLAN GAMZE AKSU KİMDİR?

Aslen İzmirli olan güzel 1988 yılında doğdu.Güzel oyuncu Gamze Aksu 1,75 boyunda ve 57 Kg ağırlığındadır.Spora karşı ilgisi olan oyuncu, 3 yaşındayken artistik jimnastiğe başladı. Tam 14 yıl bu sporu devam ettiren Aksu, daha sonra kule atlama sporu yapmaya başlamıştır. Modern Dans Bölümü’ne giren güzel oyuncu, sakatlanma yaşayınca Opera Bölümü’ne yatay geçiş yaptı. Sonrasında İzmir’de Paprika Grubu’nu kuran Gamze Aksu, uzun süre şarkı söylemiştir. Paprika ile İzmir’de, İstanbul’da ve sahil bölgelerinde konserler vermiştir.
Modern Dans Bölümü'ne giren güzel oyuncu, sakatlanma yaşayınca Opera Bölümü'ne yatay geçiş yaptı. Sonrasında İzmir'de Paprika Grubu'nu kuran Firuze Gamze Aksu, uzun süre şarkı söyledi. Paprika ile İzmir'de, İstanbul'da ve sahil bölgelerinde konserler verdi.
Daha sonra şansını dizi sektöründe deneyen Firuze Gamze Aksu reyting rekortmeni olan Muhteşem Yüzyıl dizisinde kendine yer buldu. Gamze Aksu dizide Muazzez Sultan rolündeydi.

Survıvor'da hangi takım Yunan ekibi ile yarışacak? ile ilgili etiketler Survivor hangi takım yunan ekibi yarışacak
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.