Survivor'da elenen isim Berna Öztürk oldu! Berna Öztürk kimdir?

Survivor'da kim elendi dün akşam belli oldu. Survivor son bölümde elenen isim 21 Şubat akşamı açıklandı. Berna Öztürk adaya veda eden isim oldu? Ada konseyinin elediği Berna Öztürk kimdir?

Survivor'da elenen isim dün akşam belli oldu. Survivor önceki bölümlerde iki dokunulmazlık oyununu da kaybeden Ünlüler takımı eleme potasına dört isim birden çıkartmıştı. Sedat, Sabriye, Şahika ve Berna'nın sona kaldığı eleme gecesinde en az oyu alan Berna Öztürk adaya veda etti. Acun Ilıcalı Berna ile ilgili ilk kez yorum yaptı. Acun Ilıcalı eleme gecesinde Survivor'daki yeniliklerle ilgili bilgi verdi. Survivor ceza oyunları başlıyor.

Survivor son bölümde SMS sonuçları belli oldu. Ünlüler takımı vu hafta Survivor'da eleme potasındaydı. Ünlüler takımından dört isim birden eleme potasına girdi. Sabriye, Şahika, Berna ve Sedat arasından en az oyu alarak Survivor'a veda eden yarışmacı Berna Öztürk oldu. Survivor'da artık bir ilk yaşanacak ceza oyunları yarışmaya ayrı bir heyecan katacak.

survivor_berna_ztrk

Survivor'da Berna Öztürk'ten son sözler

Ünlüler takımında yer alan ve eleme potasına kalan dört isimden biri olan Berna Öztürk elenen isim olduğunun açıklanmasından sonra kısa bir konuşma yaptı. Berna Öztürk Survivor eleme gecesi: 'Bana burada Survivor gibi büyük bir markanın altında olmak için izin verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Daha fazla zaman geçirmek isterdim. Kader, kısmet.' dedi.

Acun Ilıcalı Berna'nın elenmesinin ardından Berna Öztürk ile ilgili yorumlarını dile getirdi. Acun Ilıcalı, 'Ben seni yeni tanıdım burada. Gerçeken dürüstlüğün hareketlerine çok yansımış. Güzel kalbin de yüzüne yansımış. Kaliteli duruşunu en başından beri hissettirdin. Örnek olacak bir tavır içerisindeydin. Tebrik ediyorum.' dedi.

acun_lcal

Survivor'da haftanın birincileri kimler oldu?

Erkekler arasında yapılan oylama sonucunda haftanın birincisi İlhan olurken ikinci isim Gönüllüler takımından Anıl oldu. Kızlar arasında ise birinci olan isim Ünlüler takımından Sema; ikinci olan yarışmacı ise Gönüllüler takımından Berna oldu.

Survivor'da İletişim ödüllerinde yeni dönem

Acun Ilıacalı dün akşam yapılan konseyde iletişim oyunları ile ilgili yeniliği de yarışmacılara duyurdu. Artık İletişim ödülleri basamaklı olarak gidecek. Kazanan takım yeni ödüller için yarışırken; İletişim ödülünü kaybeden takım bir sonraki hafta yeni ödül için değil önceki hafta kazanamadığı ödül için yarışacak.

SURVİVOR 2017 GÖNÜLLÜLER TAKIMINDA KİMLER VAR | SURVİVOR KİM KİMDİR?

Survivor'da bir ilk: Ceza oyunları başlıyor

Avun Ilıcalı Survivordaki yenilikleri de dün akşamki son bölümde açıkladı. Survivor'da bir ilk yaşanacak. Yarışmacılar ilk defa bir şey kazanmak için değil kaybetmemek için oynayacak. Kaybeden takım Survivor'daki en zor haftasını geçirecek. Gelecekte olan bir şey mi yoksa şuan olan bir şey mi kaybedilecek merak konusu. Ünlüler ve Gönüllüler takımı bu akşam ceza oyununa çıkacak.

SURVİVOR 2017 ÜNLÜLER TAKIMINDA KİMLER VAR | SURVİVOR KİM KİMDİR?

Survivor'da Serhat akın ne zaman yarışacak?

Serhat Akın, sakatlığı ile ilgili son durum bilgisini konseyde açıkladı. İyileşmeye başladığını söyleyen Serhat adada tedavi merkezi kurduk, dedi. Sema ve Adem'in kendisine bu konuda yardım ettiğini belirten Serhat bir hafta sonra yarışlara katılabilme ihtimalinin olabileceğini belirtti.

MİLYONLARCA İNSANIN ÖLMESİNE NEDEN OLAN TELEFON REKOR FİYATLA SATILDI!

MARİLYN MONROE'NUN YILLARDIR SAKLANAN SIRRI ORTAYA ÇIKTI!

Survivor'da elenen isim Berna Öztürk oldu! Berna Öztürk kimdir? ile ilgili etiketler Survivor berna öztürk ceza oyunları
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.