Survivor'da eleme adayı kim oldu?

Survivor 2021 sezonu heyecan dolu bölümleriyle yayınlanmaya devam ediyor. Survivor'da hem ödül hem de dokunulmazlık oyunu oynandı. Survivor izleyicileri tarafından, her hafta belirlenen eleme adaylarının kim olduğu bu hafta da çok merak ediliyor.

TV8 kanalının büyük ilgiyle takip edilen yarışması Survivor'da kıyasıya mücadele devam ediyor. Her hafta oynanan oyunlar sonrasında bir kişi yarışmaya veda ediyor. Salı günleri yapılan ada konseyinde veda edece isim Acun Ilıcalı tarafından açıklanıyor. O güne kadar da Survivor'da kaybeden takım eleme adaylarını belirliyor ve en az SMS'i alan kişi Survivor'dan ayrılıyor. 

SURVİVOR'DA ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor 2021'de 6 Şubat 2021 Cumartesi günü oynanan ödül oyununu Gönüllüler takımı kazandı.

Survivor 2021'de 6 Şubat 2021 Cumartesi günü oynanan dokunulmazlık oyununu 10-4 skorla Gönüllüler takımı kazandı.

SURVİVOR ELEME ADAYI KİM SEÇİLDİ?

Survivor'da Ünlüler takımında eleme adayı olarak Doğan seçildi. Doğan, yarışmaya geldiği ilk haftada eleme potasına girdi.

Survivor'da eleme adayı kim oldu?

SURVIVOR DOĞAN KİMDİR?

Doğan Keser 21 Mayıs 1992 tarihinde İstanbul’da doğdu. Zeytinburnu Spor altyapısında yetişen Doğan Keser, Zeytinburnu Spor'un tüm alt kategorilerinde forma terletti.

Twitch ve Instagram paylaşımlarıyla adını duyuran Keser'in Instagram'da yaklaşık 300 bin takipçisi bulunuyor.

Sosyal Medya Fenomeni olarak tanınan 29 yaşındaki Doğan Keser, askerlik dönüşünde de çeşitli serbest meslek işlerinde bulunduğu biliniyor.

Survivor 2021 ünlüler takımı yarışmacısı Doğan Keser, evli ve 1 kız babası.

 

 

Survivor'da eleme adayı kim oldu? ile ilgili etiketler Survivor Survivor2020 Survivor Doğan
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.