Survivor'da eleme adayı belli oldu!

Survivor 2021’de heyecan dolu anlar yaşanıyor. Ünlüler ile Gönüllüler, birleşme partisine kilitlendi. Nefes kesen dokunulmazlık oyunu sonrasında ada konseyi toplandı ve eleme adayı için bir isim ortaya çıktı.

Survivor 2021 Ünlüler Gönüllüler’de dokunulmazlık oyunu sonrasında haftanın ilk eleme adayı belli oldu. Survivor Türkiye’nin bu akşam ekrana gelen 46. bölümünde Ünlüler ile Gönüllüler, dokunulmazlık için tüm güçlerini ortaya koydu ve parkurda kıran kırana bir mücadele yaşandı. Birleşme partisine az bir zaman kala önemi daha da artan dokunulmazlık oyunu sonrasında ilk eleme adayı belli oldu.

BİRLEŞME PARTİSİNE NE KADAR KALDI?

Survivor 2021 yarışmacıları merakla ve heyecanla birleşme partisini bekliyor. Birçok etkinliğin yapılacağı birleşme partisine kalmak isteyen yarışmacılar, daha hırslı ve azimli olarak parkura çıkıyor. Geçtiğimiz günlerde Survivor Ekstra programına konuk olan Acun Ilıcalı, merakla beklenen birleşme partisinin 27-28 Mart’ta yapılacağını müjdeledi.

 DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Survivor Türkiye’de bu akşam yine kıran kırana bir dokunulmazlık oyunu ekrana geldi. Mükemmel mücadelelerin yaşandığı, heyecanın doruğa çıktığı 1. dokunulmazlık oyununda farklı bir parkur yarışmacıların karşısına çıktı.

Bayrak yarışında 10 sembolü devirmeleri gerekiyordu. Nefeslerin tutulduğu atışlarda kazanan takım Ünlüler oldu ve ilk dokunulmazlık oyununu 10-9 skorla Ünlüler kazandı.

İLK ELEME ADAYI

Survivor yeni bölümde kıyasıya mücadelenin yaşanacağı dokunulmazlık oyunu sonrasında ada konseyi bir araya geldi. Dokunulmazlığı kaybeden takım için ilk olarak SMS halk oylaması yapılacak. Son olarak ada oylaması yapıldı ve eleme potasına giren ilk isim belli oldu. 13 Mart Survivor 2021’de birinci eleme adayı Aleyna Çalışkan oldu.

Survivor'da eleme adayı belli oldu!

 

 

 

 

Survivor'da eleme adayı belli oldu! ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı Survivor survivor 2020 Aleyna Çalışkan
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.