Survivor'da diskalifiye şoku! Omzundan yaşadığı sakatlık Atakan'ın sonu oldu!

Survivor 2022’de yarışmacılardan Atakan Işıktutan ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. 19 Şubat’ta yayınlanan son bölüm akabinde Acun Ilıcalı’dan bir açıklama geldi. Peki, Survivor Atakan elendi mi?

Survivor 2022 yarışmasında Atakan Işıktutan ile ilgili yaşanan son dakika gelişmesi doğrultusunda Acun Ilıcalı’dan bir açıklama geldi. Yarışmayı yakından takip edenler Atakan’ın son durumunu merak ederken yoğun bir şekilde araştırmalarda devam etti.

Survivor Atakan diskalifiye mi oldu?

19 Şubat tarihinde yayınlanan Survivor 2022’in son bölümünde yer almayan Atakan ile ilgili olarak Acun Ilıcalı bir açıklamada bulundu.

Survivor'da diskalifiye şoku! Omzundan yaşadığı sakatlık Atakan'ın sonu oldu!

Ilıcalı, önceki günkü ada konseyinde yaptığı açıklamasında Atakan'ın omzundan yaşadığı sakatlık sonrasında doktor kontrolünde yarışmaya devam etmesine engel olabilecek hasarlar bulunduğunu söylemişti. Acun Ilıcalı'nın umutsuzum demiş ve durumla ilgili doktorların kararının bekleneceğini söylemişti.

20 Şubat tarihinde yapılan ada konseyinde ise Atakan'ın yarışmaya devam etmesi durumunda sağlığının ciddi risk altına gireceği açıklanarak, Atakan Işıktutan'ın yarışmaya veda edeceği resmen açıklanmış oldu.

Survivor'da diskalifiye şoku! Omzundan yaşadığı sakatlık Atakan'ın sonu oldu! ile ilgili etiketler Survivor atakan ışıktutan diskalifiye
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.