Survıvor'da bu akşam ödül oyununu kim kazandı?

Survıvor 2018 heyecanlı oyunları ile devam ediyor. All Star ve Gönüllüler takımının kıyasıya rekabetini izlediğimiz yarışmada süprizler gelmeye devam ediyor. Fragmanında yarışmaya dahil olan yarışmacılar gözüktü, All Star takımına Elif Şadoğlu ve Yiğit Dikmen girerken Gönüllüler'e ise Mustafa Kemal Kurt ve Batuhan Buğra Eruygun yeni yarışmacılar olarak katıldı. Bu akşam yeni bölümü ile izleyicileri ile buluşacak. Peki Survıvor'da bu akşam ödül oyununu kim kazanacak? Hangi takım? Yeni yarışmacılar etkili olacak mı? Detaylar haberimizde...

Survıvor gelişmeleri ile izleyiciyi şaşırtmaya devam ediyor. Nagihan'ın Gönüllere takımına geçmesine hem yarışmacılar hem de izleyiciler şaşırdı. Sonrasında ada konseyinde All Star takımından Nihat Doğan adaya veda eden isim oldu. Yarışmaya 4 yeni ismin dahil olacağı Acun Ilıcalı'nın sosyal medyada paylaştığı gönderi ile öğrenildi. Fragman yeni katılacak 4 isimde görüldü. Yeni bölümünde neler olacağı izleyiciler tarafından araştırılıyor. Peki Survıvor'da bu akşam ödül oyununu kim kazandı? Hangi takım? Yeni yarışmacılar etkili olacak mı? Merak edilen soruların cevapları detayları ile haberimizde...

cats_3

GÖNÜLLÜLER TAKIMINDA YARIŞACAK BATUHAN BUĞRA ERUYGUN KİMDİR?

1991 yılında dünyaya gelen Batuhan Buğra Eruygun Türk Atlet’tir. Engelli koşularda yarışmakta, Fenerbahçe Spor Kulübünün lisanslı Milli Atlet sporcudusudur.

2013 yılında 7.98’lik süre ile 60 metre engelli Türkiye Salon rekorunun sahibidir. 60 metre engeli 8 saniyenin altında koşan ilk milli atlet olarak rekorlar kitabına ismini yazdıran isimdir.

Yine aynı sene Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından doping kullandığı gerekçesi ile iki sene men edilmiştir.

2015 yılında Testis kanseri teşhisi konulan Milli Atlet uzun bir tedavi sürecinin ardından sağlığına kavuşmuş ve spor yaşantısına kaldığı yerden devam etmiştir. Günümüzde en son Survivor yarışmasına katılacak isimler arasında gösterilen Batuhan Buğra Eruygun İstanbul doğumludur. Boğa burcudur.

ALL STAR TAKIMINDA YARIŞACAK YİĞİT DİKMEN KİMDİR?

Yiğit Dikmen 1987 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi.

Çocukluk yıllarından itibaren aktif olarak amatör küme takımlarında forma giyen başarılı oyuncu 2011 yılından itibaren Crossfit ile ilgilenmeye başlamıştır. Türkiye’nin ilk Crossfit’cilerinden birisi olarak görülen oyuncu aynı zamanda farklı spor dallarında da çeşitli çalışmalar yapmıştır. Kendisi gibi oyuncu olan kardeşinin yer aldığı Güzel Günler Göreceğiz isimli filmde kamera karşısına geçen Dikmen Ağır Roman, Yeni Dünya ve Cinayet gibi dizilerde de bulunmuştur.

2014 yılında yayınlanan Survivor yarışmasına katılan ve yarışmada gösterdiği başarısı ile dikkatleri üzerine çeken Yiğit Dikmen daha önceden sahip olduğu oyunculuk nitelikleri ile yarışma sonunda da kariyerini bu alanda yönlendirmiştir. Oyuncu son olarak FOX TV ekranlarında yayınlanan Şehrin Melekleri dizisinde ekranlarda yer almıştır.

SURVIVOR ALL STAR

Survivor All Star, Türkiye'de Tv8'de yayınlanan Acun Ilıcalı ve Alp Kırşan tarafından sunulan yarışma. Dominik Cumhuriyeti'nde düzenlenmektedirHaftada 7 gün yayınlanmaktadır. Sosyal medyada tepki alan yorumlarının ardından Survivor All Star kadrosundan çıkarılan Nihat Doğan'ın yerine kadroya Ahmet Dursun alınmıştır. Yarışmadaki format Survivor: Ünlüler - Gönüllüler formatıdır.

Yarışmanın 3 Temmuz 2015 tarihinde Kuzey Kıbrıs'ta yapılan büyük finalinde sms oylamasında oyların yüzde 53.24 ünü Turabi yüzde 46.76 sını Merve alarak Turabi Çamkıran Şampiyon, Merve Aydın İkinci, Hilmi Cem İntepe ve Ece Begüm Yücetan hem Üçüncü hem Dördüncü olmuştur.

SURVIVOR TÜRKİYE

Survivor Türkiye, genel olarak Survivor şeklinde adlandırılan reality yarışma programının dünyada yapılışının 9. senesinde 2005 yılında Türkiye'de ilk olarak Kanal D ve Pelin Akad yapımı olarak sunulan İlk sezon yapımı. Program ismi Survivor Türkiye: Büyük Macera olmuş, rakip boyların adlandırılması Kuzey ve Güney olmuştur.

Belirgin niteliklerle ayrılmamış karışık yarışmacılar Kuzey ve Güney Takımları diye ikiye ayrıldı ve birbirlerine karşı çeşitli yarışmalarda yarıştılar. Büyük Finalinde daha sonra Kanal D'nin uzun süreli polisiye dram dizisi Arka Sokaklar'da rol alan 'duygusal' Survivor Uğur Pektaş'ın Kız kulesindeki başarısı, 150.000 TL'lik ve Hayatta kalan tek kişi ödülleriyle sonuçlandı.

SOSYAL MEDYA HESABI INSTAGRAM'DAN PAYLAŞTI

Efsane yarışma Survivor'ın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı, resmi Instagram hesabından 4 yeni ismin Survivor'a katıldığını duyurdu. Yeni katılan yarışmacıların 2'si Ünlüler, 2'si ise Gönüllüler takımında mücadele edecek. Ilıcalı, yaptığı açıklamada: "All Star ve Gönüllüler takımına katılan yeni yarışmacılarımıza başarılar diliyorum." dedi.

SURVIVOR'IN YENİ YARIŞMACISI ELİF ŞADOĞLU KİMDİR?

1992 yılında doğan Elif Şadoğlu, İstanbul’da yaşamaktadır. Survivor 2017’ye katılmadan önce İstanbul Ataşehir’de bir spor merkezinde Fitness eğitmeni olarak çalışan Elif Şadoğlu, 2014, 2015 ve 2016 Türkiye Fitness Şampiyonluğu ve 2014 yılında TVG Fitness şampiyonlukları yaşama başarısı gösterdi.

MUSTAFA KEMAL KURT KİMDİR?

Mustafa Kemal Kurt Crossfit L1 Antrenörüdür. Mustafa Kemal Kurt aynı zamanda rugby oyuncusudur. Bulgaristan Avrupa Rugby Şampiyonası katılmıştır.

SURVİVOR

Survivor, dünya üzerinde birçok ülkede yapılan televizyon yarışması. Programda, yarışmacılar yerleşim yerinden uzak bir bölgede soyutlanarak; para ödülü ve diğer ödüller için çekişirler. Yarışmada kademeli eleme sistemi kullanılır. Yarışmacılar, yalnızca bir yarışmacı kalana kadar diğer takım arkadaşlarını kapalı oylama ile elerler. Yarışmayı kazanan "Sole Survivor" (Hayatta kalan kişi) unvanını da alır. Survivor formatı 1992'de İngiliz televizyon yapımcısı Charlie Parsons tarafından oluşturulmuştur.

Survıvor'da bu akşam ödül oyununu kim kazandı? ile ilgili etiketler Survivor ödül oyununu kim kazandı hangi takım
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.