Survıvor'da bu akşam ödül oyununu kim kazanacak?

Survıvor heyecanlı oyunları ile izleyiciler ile buluşmaya devam ediyor. Ada konseyinde elenen isim belli oldu. En son gerçekleştirilen ada konseyinde elenen isim Gönüllüler takımından Ramazan oldu. Bu akşam yayınlanacak bölümde ise yarışmacılar ödül oyunu onayacaklar. Herkes hangi takımın kazanacağını merak ediyor. Peki Survıvor'da bu akşam ödül oyununu kim kazanacak? Hangi takım? Ödül ne? Detaylar haberimizde...

TV 8 ekranalrında yayınlanan Survıvor tam gaz dvam ediyor. En son oynanan ada oyunu için yarışmacılar kıyasıya rekabet etti. Yarışmacılar yataklı adayı kazanmak için ellerinden geleni yaptılar. Kazanan taraf ise All Star ekibi kazanadı. Yarışmaya en son veda eden isim ise Gönüllüler takımından ramazan olmuştur. Bu akşam yeni bölümü yayınlanacak yarışmada ödül oyunu kimin kazanacağı merak ediliyor. Peki Survıvor'da bu akşam ödül oyununu kim kazanacak? Hangi takım? Ödül ne? Merak edilen soruların cevapları detayları ile haberimizde...

cats_9

ALL STAR TAKIMINDA YARIŞMAYA BAŞLAYAN YİĞİT DİKMEN KİMDİR?

Yiğit Dikmen 1987 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi.

Çocukluk yıllarından itibaren aktif olarak amatör küme takımlarında forma giyen başarılı oyuncu 2011 yılından itibaren Crossfit ile ilgilenmeye başlamıştır. Türkiye’nin ilk Crossfit’cilerinden birisi olarak görülen oyuncu aynı zamanda farklı spor dallarında da çeşitli çalışmalar yapmıştır. Kendisi gibi oyuncu olan kardeşinin yer aldığı Güzel Günler Göreceğiz isimli filmde kamera karşısına geçen Dikmen Ağır Roman, Yeni Dünya ve Cinayet gibi dizilerde de bulunmuştur.

2014 yılında yayınlanan Survivor yarışmasına katılan ve yarışmada gösterdiği başarısı ile dikkatleri üzerine çeken Yiğit Dikmen daha önceden sahip olduğu oyunculuk nitelikleri ile yarışma sonunda da kariyerini bu alanda yönlendirmiştir. Oyuncu son olarak FOX TV ekranlarında yayınlanan Şehrin Melekleri dizisinde ekranlarda yer almıştır.

SURVIVOR

Survivor, dünya üzerinde birçok ülkede yapılan televizyon yarışması. Programda, yarışmacılar yerleşim yerinden uzak bir bölgede soyutlanarak; para ödülü ve diğer ödüller için çekişirler. Yarışmada kademeli eleme sistemi kullanılır. Yarışmacılar, yalnızca bir yarışmacı kalana kadar diğer takım arkadaşlarını kapalı oylama ile elerler. Yarışmayı kazanan "Sole Survivor" (Hayatta kalan kişi) unvanını da alır. Survivor formatı 1992'de İngiliz televizyon yapımcısı Charlie Parsons tarafından oluşturulmuştur.

SURVIVOR TÜRKİYE

Survivor Türkiye, genel olarak Survivor şeklinde adlandırılan reality yarışma programının dünyada yapılışının 9. senesinde 2005 yılında Türkiye'de ilk olarak Kanal D ve Pelin Akad yapımı olarak sunulan İlk sezon yapımı. Program ismi Survivor Türkiye: Büyük Macera olmuş, rakip boyların adlandırılması Kuzey ve Güney olmuştur.

Belirgin niteliklerle ayrılmamış karışık yarışmacılar Kuzey ve Güney Takımları diye ikiye ayrıldı ve birbirlerine karşı çeşitli yarışmalarda yarıştılar. Büyük Finalinde daha sonra Kanal D'nin uzun süreli polisiye dram dizisi Arka Sokaklar'da rol alan 'duygusal' Survivor Uğur Pektaş'ın Kız kulesindeki başarısı, 150.000 TL'lik ve Hayatta kalan tek kişi ödülleriyle sonuçlandı.

SURVIVOR ALL STAR

Survivor All Star, Türkiye'de Tv8'de yayınlanan Acun Ilıcalı ve Alp Kırşan tarafından sunulan yarışma. Dominik Cumhuriyeti'nde düzenlenmektedirHaftada 7 gün yayınlanmaktadır. Sosyal medyada tepki alan yorumlarının ardından Survivor All Star kadrosundan çıkarılan Nihat Doğan'ın yerine kadroya Ahmet Dursun alınmıştır. Yarışmadaki format Survivor: Ünlüler - Gönüllüler formatıdır.

Yarışmanın 3 Temmuz 2015 tarihinde Kuzey Kıbrıs'ta yapılan büyük finalinde sms oylamasında oyların yüzde 53.24 ünü Turabi yüzde 46.76 sını Merve alarak Turabi Çamkıran Şampiyon, Merve Aydın İkinci, Hilmi Cem İntepe ve Ece Begüm Yücetan hem Üçüncü hem Dördüncü olmuştur.

HAKAN HATİPOĞLU KİMDİR?

28 Kasım 1979 tarihinde doğdu. İstanbul Burgazada’da büyüdü. Aslen Çanakkaleli'dir. Işık Üniversitesi İşletme Bölümünü bitirdikten sonra Marmara Üniversitesi İşletme Bölümü’nde Yüksek Lisans eğitimini tamamladı.

2009 yılında Acun Ilıcalı‘nın sunduğu “Var mısın Yok musun?” adlı yarışmaya katıldı. 250. programda yarıştı ve yarışmadan 132.000 TL ödül ile ayrıldı. Bu yarışmada tanıştığı Gizem Akın ile evlendi.

Dizi sektöründe de boy gösteren Hakan Hatipoğlu 2010 yılında Erdal Beşikçioğlu‘nun başrolünde oynadığı “Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi” adlı dizide Selim karakterini canlandırdı. 2010 yılında Survivor Kızlar - Erkekler'de, 2015'te ise Survivor All Star'da yarışmış, adada 17 hafta kaldıktan sonra yarışmada 6'ncı olmuştur.

SURVIVOR ASLANLAR - KANARYALAR

Survivor Aslanlar - Kanaryalar, Survivor Türkiye - Yunanistan'dan sonra Panama'da aynı adalarda çekilen bir macera-yarışma programı.sunucusu Acun Ilıcalı kanalı Show TV'dir. Yarışmayı SMS ve Survivor'da yarışmış olan 9 jüri üyesinin oylarının toplamıyla Kanaryalar'ın Lideri Taner kazanmıştır, ödülü ise 250.000 TL'dir.

SURVİVOR KIZLAR - ERKEKLER
Survivor Kızlar - Erkekler, Show TV'de yayınlanan bir televizyon programı. Program daha önceki programlarda da olduğu gibi yarışmaları kazanarak elenmeden adada kalma ve büyük ödülü kazanma formatı üzerine kurulmuştur. 45 günün sonunda belirlenen birinci adadan 500.000 TL'yi alarak ayrılacaktır. Yarışanlar Var mısın Yok musun yarışmacılarından seçilmiştir. Acun Medya'nın Türk televizyonlarına getirmiş olduğu bu formatın sunuculuğunu da yine Acun Ilıcalı yapmaktadır.

Survivor'un Şampiyonu olan Merve Oflaz, aynı zamanda Survivor tarihinin ilk ve tek kadın şampiyonu oldu.

SURVIVOR 2016

Survivor 2016 Türkiye'de Tv8'de yayınlanan Acun Ilıcalı ve Alp Kırşan tarafından sunulan yarışma. Dominik Cumhuriyeti'nde düzenlenmektedir. Yarışmadaki format Survivor: Ünlüler - Gönüllüler formatıdır.

SURVIVOR 2017

Survivor 2017 Türkiye'de Tv8'de yayınlanan Acun Ilıcalı ve Alp Kırşan tarafından sunulan yarışma. Dominik Cumhuriyeti'nde düzenlenmekte olan yarışma Survivor Ünlüler-Gönüllüler formatındadır.

Survıvor'da bu akşam ödül oyununu kim kazanacak? ile ilgili etiketler Survivor bu akşam ödül oyunu kim kazanacak
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.