Survivor'da anne Arzu Dikmen'den Acun'a sitem! Oğluna 'it' diyen Turabi'ye sessizdi!

Survivor 2022’de Yunus Emre’nin Hikmet’e ‘Ayı’ diyerek hakaret etmesinden sonra deveye giren eski yarışmacılardan Yiğit Dikmen’in annesi Arzu Dikmen Acun Ilıcalı’ya isyan ederek Turabi’nin oğluna ‘İt’ demesini hatırlatınca olanlar oldu. Anne Dikmen, Acun Ilıcalı’nın bazı durumlarda prim için hakaretlere sessiz kalındığını söyledi.

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2022 yarışmasına Yunus Emre ile Hikmet kavgası damgasını vurdu. Zaman zaman yaşanan gergin anlarla birlikte anlaşmazlıkların baş gösterdiği Survivor adasındaki son konseye Yunus Emre’nin Hikmet’e ‘Ayı’ demesi damgasını vurdu.

Yaşananlarla beraber devreye giren Acun Ilıcalı, Yunus Emre’yi sert bir dille uyarırken bu durum eski yarışmacılardan Yiğit Dikmen'in annesi Arzu Dikmen’i isyan noktasına kadar getirdi.

Survivor'da anne Arzu Dikmen'den Acun'a sitem! Oğluna 'it' diyen Turabi'ye sessizdi!

Sosyal medya hesabından Turabi'nin oğluna "İt" demesini hatırlatan anne Dikmen, "Acun Bey herkese onu deme bunu deme diyor. Turabi konseyden benim çocuğuma it dedi, sesiniz çıkmadı onu alıp prodüksiyon bir yıl sonraki yarışmada fragmana koydu. O zaman da ayar çekseydiniz o fragmanı hiç unutamıyorum, kahrımdan ölmüştüm." ifadelerine yer verdi.

Survivor'da anne Arzu Dikmen'den Acun'a sitem! Oğluna 'it' diyen Turabi'ye sessizdi! - Resim : 2

Son konseydeki kavgada, Yunus Emre'nin, Ilıcalı'ya "İsterseniz yayınlayın. Pişman değilim söylediklerimden sonuçta ayı da bir hayvan, kaplan da bir hayvan" sözleri ekran başındakileri isyan ettirdi. Ilıcalı’da "Sen ne diyorsun ya? O hayvan, bu hayvan falan. Bize muhakeme yapma. Sen kelimelerde cümlelerde kendini tutabileceksin gibi gelmedi bana. Burası oy kullanma yeri hakaret yeri değil. Ama bu takımda hakarete karşı meyil var" diyerek Yunus Emre’ye kızdı.

Survivor'da anne Arzu Dikmen'den Acun'a sitem! Oğluna 'it' diyen Turabi'ye sessizdi! ile ilgili etiketler Survivor Yunus Emre Arzu Dikmen yiğit dikmen hikmet
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.