Survivor'da adalar taşınıyor!

Survivor'ın geçtiğimiz akşam yayınlanan bölümünde Acun ılıcalı, yarışmacıların can güvenliği nedeniyle başka bir sahile taşınacağını söyledi.

Dün akşam bomba etkisi yaratan bir bölüm ile ekrana gelen Survivor'da kıyasıya bir dokunulmazlık mücadelesi yaşandı. Survivor'daki değişimler ise herkesi şaşırttı.

Haftalardır dokunulmazlık oyununda galip gelen ‘All Star’ takımı bu hafta beklediği performansı gösteremedi. Yaşanan ani değişimlerin ardından bu hafta dokunulmazlık oyununun galibi ‘Gönüllüler’ takımı oldu.

"BUNDAN SONRA O SAHİLLERDE KALACAKSINIZ!"

Yarışmacıların kaldıkları adalarla ilgili sürpriz bir gelişme olduğunu anlatan Acun Ilıcalı:’ Kaldığınız sahiller değişecek biliyorsunuz bu sene fırtınalar senesiydi. Karayipler’de deniz şartları tamamen değişmiş durumda o yüzden tekne ile seyahat etmenizin can güvenliği açısından tehlikeli olduğunu düşünüyoruz.

Ve sizi tekneyle sahilinize götürmeyeceğiz başka yerlerde kalacaksınız burada sizin can güvenliğiniz çok önemli tekneci arkadaşlarımız bu şartlarda riskli olduğunu söylediler ben de hemen karayoluyla gidilecek yeni sahiller ayarlamalarını söyledim arkadaşlarımdan onlarda 2 tane sahil organize ettiler ve bundan sonra o sahillerde kalacaksınız!’ şeklinde konuştu.

Survivor'da adalar taşınıyor! ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı Survivor Adalar
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.