Gülse Birsel'den Acun'a 'jet' yanıt!

Gülse Birsel, yeni dizisi Jet Sosyete'yle ilgili Acun Ilıcalı'nın reyting rekorları kıran yarışması Survivor'a esprili bir dille meydan okudu.

Gülse Birsel'in dizisi Jet Sosyete ile Survivor arasında Pazar akşamları reyting savaşı yaşanıyordu. Acun Ilıcalı'nın bugün Twitter'dan yaptığı, 'Bu akşam olaylı Survivor var, bence kaçırmayın' paylaşımına Gülse Birsel'den ilginç bir yanıt geldi.

"ESAS BİZİ KAÇIRMAYIN!"

Ilıcalı'nın gönderisini alıntılayan Gülse Birsel, 'Görüyorum ve arttırıyorum. Jet Sosyete daha da olaylı. Esas bizi kaçırmayın!' yorumunu yazdı.

640xauto
REYTİNGLERDE JET SOSYETE VE SURVIVOR NASIL SONUÇ ALMIŞTI?

Survivor ve Jet Sosyete arasındaki geçen haftaki reyting mücadelesi ise Acun Ilıcalı'nın lehine sonuçlanmıştı. Total grubunda Survivor birinci olurken, Jet Sosyete ise 7. olmuştu. AB grubu reytinglerde ise Jet Sosyete, Survivor'ın ardından ikinci sırada yer almıştı.

Gülse Birsel'den Acun'a 'jet' yanıt! ile ilgili etiketler Gülse Birsel Acun Ilıcalı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.