Survıvor'da 9 Nisan 2018'de kim elendi? Cumali mi? Yağmur mu? Funda mı?

Survıvor'da oynanan 2 dokunulmazlık oyununu kaybeden takım ada konseyine giderek eleme adaylarını belirlediler. İlk dokunulmazlık oyunu kaybeden Gönüllüler eleme adayları olarak Cumali ve Yağmur'u belirlediler. Oynanan dokunulamazlığı gönüllülerin kaybetmesi sonucu 3.eleme adayını belirlemek içi ada konseyine gittiler. Konseyde elemenin 3.adayı ise Funda oldu. Bu akşam yayınlanacak bölümde neler olacağı merak ediliyor. Peki Survıvor'da 9 Nisan 2018'de kim elendi? Adaya kim veda edecek? Cumali mi? Yağmur mu? Funda mı? Detaylar haberimizde...

Heyecanın dorukta olduğu yarışmada kimin eleneceği seyirciler tarafından merak ediliyor. Her bölümü ekranlara damga vuran yarışmada bu akşam iki takım ödül oyunu için yarışacak. Dokunulmazlık oyunlarını kaybeden Gönüllüler takımı ada konseyinde eleme adaylarını belirlediler. En çok ismi çıkmasından dolayı Cumali ilk aday olurken, bireysel dokunulmazlığı kazanan Damla ise diğer eleme adayı olarak Yağmur'u söyledi.3.eleme adayı ise Funda oldu? Peki Survıvor'da 9 Nisan 2018'de kim elendi? Adaya kim veda edecek? Cumali mi? Yağmur mu? Funda mı? Merak edilen soruların cevapları detayları ile haberimizde...

cats_8

Survivor'da akşam elenen isim Gönüllüler takımından Funda oldu.

FUNDA ALKAYIŞ KİMDİR?

Funda Alkayış, 1987 yılında Mersin'de dünyaya geldi. Mersin Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'ndan mezun olan Alkayış, 2009 yıılında başladığı sporu hayatına dahil etti ve dövüş sporları olan Kick Boks, Wushu ve Muay-Thai ile uğraşmaktadır. Adıyaman’da beden eğitimi öğretmeni.

50 kiloda Kick Boks Dünya Şampiyonası'nda dünya şampiyonluğu elde etmiştir. 24 maçta 23 galibiyet 6 nakavt ile birçok başarıya imza atan Alkayış'ın 9 kez Türkiye şampiyonluğu ve dünya ikinciliği ile üçüncülüğü bulunuyor.

Kick Boks sporunun bir tek erkekler üzerinde başarılı olmadığını kadınların da birçok erkekten bu spor dalında başarılı olduğunu belirten Alkayış, Survivor 2018'de Gönüllüler takımında yarışıyor.

YAĞMUR BANDA KİMDİR?

Survivor'da yarışan Yağmur Banda 1998 yılında İzmir'de dünyaya geldi. Genç yaşına rağmen sporda deneyimli ve başarılıdır. İzmir Büyükşehir Belediyesi Taekwondo takımında yer almaktadır. Yağmur Banda'nın babası Hamit Banda annesi ise Deniz Eryılmaz Banda'dır.Taekwondo'nun dışında birçok spor dalıyla uğraşan yarışmacı özellikle yüzme sporunda beceri sahibidir. 2006 yılıda Taekwondoya başlayan Yağmur Banda 11 yıldır bu spor ile uğraşmaktadır.Yağmur Banda Survivor 2018 yarışması için oldukça iddialı bir tanıtım fragmanı çekti. Fragmanda adımdan değil arkamdan kopacak fırtınalardan korksunlar diyerek 2018 Survivor Gönüllüler takımında ne kadar iddialı olduğunu gözler önüne sermiştir.

YAĞMUR BANDA'NIN BAŞARILARI NELERDİR?

Yağmur Banda'nın en büyük başarısı 2012 yılında 55 kiloda kazandığı Taekwondo Türkiye şampiyonluğudur. Aynı zamanda Türkiye Şampiyonluğunun yanında 2.'lik ve 3.'lük dereceleri bulunmaktadır.

ALP KIRŞAN KİMDİR?

Alp Kırşan liseyi doğduğu yer olan İzmir'de okumuştur. Konak Çınarlı Endüstri Meslek Lisesi Radyo ve Televizyon bölümü mezunudur. Lise mezunluğundan sonra üniversite mezunu olarak Manisa-Celal Bayar Üniversitesi Spor ve Sanat Akademisi mezunudur. 2000'de Best Model of Turkey yarışmasında birinci ve Best Model of the World yarışmasında ise üçüncü oldu. İlk kez Sabah Şekerleri programında sunucu olarak, Özlem Yıldız'ın partneri olarak kamera karşısına geçti. 2007'de Yasemin Yalçın Tiyatrosu'nda Oyunun Oyunu oyunuyla profesyonel oldu. Ayrıca 2011'de yayınlanan Yok Böyle Dans adlı yarışmada yarıştı. Irmak Ünal, oyuncu Damla Debre ve Buzda Dans yarışmasındaki partneri Julia Novikov'la ilişkiler yaşadı. 2012'de Survivor Ünlüler - Gönüllüler'de mücadele etse de yarışmadan elendi. Şu anda Yetenek Sizsiniz Türkiye ve Survivor Ünlüler - Gönüllüler yarışmasında sunuculuk yapmaktadır.

SURVIVOR TÜRKİYE - YUNANİSTAN

Türkiye - Yunanistan. Türkiye'de Show TV, ve Yunanistan'da Megas TV'de yayınlanan yarışma programı. Survivor Türkiye'nin devamı. Sunucu Acun Ilıcalı. Dış ses (voice over) Alp Buğdaycı'dır.

Kazanan, Derya Durmuşlar olmuş ve ödül olarak 250.000 Euro kazanmıştır. Fakat Durmuşlar 2011 yılında Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde motorsikletiyle yaptığı kazada hayatını kaybetti. Eşi ise yaralı olarak kurtuldu.

SURVİVOR ALL STAR

Survivor All Star, Türkiye'de Tv8'de yayınlanan Acun Ilıcalı ve Alp Kırşan tarafından sunulan yarışma. Dominik Cumhuriyeti'nde düzenlenmektedir.[2]Haftada 7 gün yayınlanmaktadır. Sosyal medyada tepki alan yorumlarının ardından Survivor All Star kadrosundan çıkarılan Nihat Doğan'ın yerine kadroya Ahmet Dursun alınmıştır. Yarışmadaki format Survivor: Ünlüler - Gönüllüler formatıdır.

Yarışmanın 3 Temmuz 2015 tarihinde Kuzey Kıbrıs'ta yapılan büyük finalinde sms oylamasında oyların %53.24 ünü Turabi %46.76 sını Merve alarak Turabi Çamkıran Şampiyon, Merve Aydın İkinci, Hilmi Cem İntepe ve Ece Begüm Yücetan hem Üçüncü hem Dördüncü olmuştur.

HAKAN HATİPOĞLU

Türk sutopu oyuncusu, yarışmacı, oyuncu ve sunucu.

Işık Üniversitesi İşletme Bölümü, Marmara Üniversitesi Yüksek Lisans İşletme Bölümü'nde eğitimini almıştır. Var Mısın Yok Musun yarışmacısı Gizem Akın ile evlenmiştir2010 yılında Survivor Kızlar - Erkekler'de, 2015'te ise Survivor All Star'da yarıştı. Adada 17 hafta 124 gün kaldıktan sonra yarışmada 6. olmuştur.Hakan, Milli bir sporcudur ve Adalarspor'da aktif olarak sutopu oynamaktadır. 2013 Akdeniz Oyunları'nda Türkiye Sutopu Milli Takımı'nda yer almıştır.

SON ŞAMPİYON OGEDAY GİRİŞKEN KİMDİR?

Ogeday Girişken sporcu kimliği ile ilgililerin dikkatini çekmiştir ve sonrasında da Fenerbahçe’de lisanslı kürek sporu yapmıştır, 10 yıl kürek takımında yer almıştır. Kürek sporuna erken yaşlarda başlayan Ogeday Girişken, bu spor alanında ülkemize birçok başarı kazandırtmış ve onurlandırmıştır. Dünya sıralamalarında da yer alan Ogeday Girişken, 300 bin kişi arasından Survivor 2017 Gönüllüler Takımı’na seçilmiştir. Yarışmanın başlamasından sonra, iyi performansı ile kısa sürede ilgi odağı olmuştur.

Yaşı küçük olsa da Ogeday Girişken, yarışma boyunca olgun davranışlar sergilemektedir. İki kez dokunulmazlık oyununda birinci olmuştur ve dokunulmazlık kolyesini takmıştır. Ogeday Girişken, başarılarını genelde kardeşine armağan ediyor.

Şu an 24 yaşında olan Ogeday Girişken, Marmara Üniversite’sinde eğitimine devam ederken ve sonrasında Fenerbahçe bünyesinde kürek dalında lisanslı sporcu olarak yer almıştır. Litvanya’da gerçekleşen U-23 Kürek Şampiyona’sında ülkemizi en güzel şekilde temsil ederek dünya çapında gerçekleşen bu organizasyondan alnının akıyla çıkmayı başarmıştır ve 8. olmuştur. Ayrıca milli sporcu 1,84 boyunda ve 80 kilodur

NUR TUĞBA ALGÜL KİMDİR?

Balıkesir Üniversitesi mezunudur. Var Mısın Yok Musun yarışmasında keşfedildikten sonra Gülgûn Feyman'dan sunuculuk dersleri aldı. SKY Türk kanalında gece haber bülteni sunuculuğu yaptıktan sonra 18 Nisan 2011'de sunucu olarak transfer olduğu NTV'de, canlı yayın arasında 7 Ağustos 2012'de yaptığı gaf nedeniyle bir süre ekrandan uzaklaştırıldı. Kasım 2014'te, NTV'deki görevinden ayrılarak TV8'e transfer oldu. Tv8'de yayınlanan Survivor Panorama adlı programın sunuculuğunu yaptı.

Survıvor'da 9 Nisan 2018'de kim elendi? Cumali mi? Yağmur mu? Funda mı? ile ilgili etiketler Survivor 2018 9 nisan kim elendi
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.