Survivor Yusuf sakatlandı mı? Yarışmadan ayrılacak mı?

Survivor Yusuf sakatlandı mı? Survivor 2019'da Hikmet'in sakatlandığı yarışmanın tekrarının yapıldığı tanıtımda, Yusuf'un da aynı yerde düştüğü görülüyor.Yusuf'un sakatlığı ciddi mi? Hikmet'ten sonra Yusuf'ta mı adaya veda edecek? soruları son bölümde yanıt buldu. İşte Survivor Yusuf sakatlandı mı? Yarışmadan ayrılacak mı? Merak edilen detaylar haberimizde...

Survivor Yusuf sakatlandı mı? Yusuf'un sakatlığı ciddi mi? Hikmet'ten sonra Yusuf'ta mı adaya veda edecek? soruları son bölümde yanıt buldu. Survivor 2019'da Hikmet'in sakatlandığı yarışmanın tekrarının yapıldığı tanıtımda, Yusuf'un da aynı yerde düştüğü görülüyor. İşte Survivor Yusuf sakatlandı mı? Yarışmadan ayrılacak mı? Merak edilen detaylar haberimizde...

Survivor Yusuf sakatlandı mı? Yarışmadan ayrılacak mı?

HİKMET İÇİN YARIŞTILAR!

Yarışma sırasında feci şekilde sakatlanarak Survivor'a veda eden Hikmet için anlamlı bir yarışma düzenlendi. Yarışmacılar Hikmet'in sakatlandığı parkurda yeniden yarıştı. Kazanan takım Hikmet'in içinde bulunduğu Beyaz takım oldu. Yarışamcılar, " Her başarı tesadüf değildir!" diyerek Hikmet'i selamladı.

SURVİVOR ARABA ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

Survivor'da araba oyununa giden takım 10'A 5 Beyaz takım oldu. Zorlu parkurda araba oyunu oynamak için yarışmacılar kıyasıya mücadele etti. Yarışmayı kazan ise 10'a 5 Beyaz takım oldu. Survivor araba oyununda ise finale Seda ve Nikos kaldı. Araba ödülünü kazanan isim Nikos oldu.

SURVİVOR ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'da ilk olarak Siyah ve Beyaz takım yemek ödülü için yarıştı. Beyaz takım 10'a 8 ödülü kazandı. Yarışmacılar, hem karınlarını doyurdu hem de pasta ve kahve ile keyif yaptılar.

SURVİVOR YEMEK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Öte yandan Survivor'da bu akşam sürpriz bir oyun vardı. MasterChef Türkiye yarışmasında jüri üyesi olan Mehmet Şef, Siyah ve Beyaz takım için hazırladığı menüyü sundu ve yarışmacılardan yapmasını istedi. Beyaz takımda Afroditi talihsiz bir kaza yaşadı, elini kesti. Eğlenceli geçen ödül oyununda kazanan takım ise Siyah takım oldu. Yarışmacılar usta şeflerin hazırladığı menü ile ziyafet çekti.

 

 

Survivor Yusuf sakatlandı mı? Yarışmadan ayrılacak mı? ile ilgili etiketler Survivor Survivor 2019