Survivor Yunus Emre Elendi mi? All Star Yunus Emre Özden kimdir, Mesleği Ne?

Survivor 2022'de altıncı haftanın finalinde eleme konseyi toplandı. Yunus Emre Özden'in de aralarında bulunduğu 4 yarışmacı bu akşam adaya veda hazırlığındaydı. Peki Survivor Yunus Emre Özden elendi mi? Yunus Emre Özen kimdir? İşte detaylar.....

Survivor Yunus Emre Özden elendi mi sorusu merak ediliyor. 23 Şubat 2022 Salı akşamı toplanan Survivor All Star 2022 konseyinde gergin anlar da yaşandı. Nagihan Karadere ve Batuhan Karacakaya arasında "Pilav" polemiği yaşandı.

Survivor eleme adaylarından Yasin Obuz, Yunus Emre Özden, Nagihan Karadere ve Gökhan Keser bu akşam eleme konseyine çıktı. SMS oylamasına göre bir yarışmacı Survivor'a veda etti.

Survivor Yunus Emre Elendi mi?

23 Şubat 2022 Çarşamba akşamı toplanan Survivor All Star konseyinde elenen isim Yunus Emre Özden oldu.

Yunus Emre Özden Kimdir, Mesleği ne?

29.03.1993 İstanbul / Silivri doğumlu Yunus Emre Özden 29 yaşındadır. 1.85 boyunda ve 82 kilo olan Özden 2 çocuklu ailenin tek oğludur. Özden, Açıköğretim Fakültesi'nde Ulaştırma Lojistik eğitimi aldı. Genç yaşında modellik yapmaya başladı. Özden küçükken dövüşçü olmak istemiş ancak ailesi buna izin vermemiş. Sonrasında spor salonunda keşfedilmiş ve dövüşlere katılmış. Dövüşe katılan Özden, 2019'da Türkiye 3.'sü, İstanbul 2.'si oldu.

Survivor Yunus Emre Elendi mi? All Star Yunus Emre Özden kimdir, Mesleği Ne? ile ilgili etiketler survivor yunus emre elendi mi yunus emre özden kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.