Survıvor Yiğit Dikmen neden sakatlandı?

Survıvor oyunları ile tam gaz devam ediyor. Yayınlanan bölümde iki takımda iletişim ödülü için kıyasıya rekabet ettiler. 9-9 devam yarışta Hilmicem'in son sayıyı alması ile All Star ekibi iletişim ödülünü kazan taraf oldular. Böylece ailelerinden gelen fotoğraf ve mesajları görebildiler. İzleyici tarafından merakla izlenen yarışmada fragmana damgasını vuran anlar oldu. Survıvor'a yen giren Yiğit fragmanda oyun içerisinde sakatlanması izleyicilere şok yaşattı. Peki Yiğit neden sakatlandı? Son durumu nedir? Yarışmaya devam edecek mi? Detaylar haberimizde...

TV 8 ekranlarında yayınlanan Survıvor yeni bölümleri ile izleyicileri ile buluşuyor. Yeni gelişmeler ile izleyicileri şaşırtan yarışmaya 4 yeni daha isim girdi. Onlardan biri ise daha önce Survıvor'da yarışmış olan Yiğit Dikmen oldu. All Star takımına katılan yarışmacı yeni bölüm fragmanında yer alan sahnede damgasını vurdu. Oyun sırasında sakatlanan yarışmacıya neler olduğu merak ediliyor. Peki Survıvor Yiğit Dikmen neden sakatlandı? Son durumu nedir? Yarışmaya devam edecek mi? Merak edilen soruların cevapları detayları ile haberimizde...

cats

YİĞİT DİKMEN KİMDİR?

Yiğit Dikmen 1987 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi.

Çocukluk yıllarından itibaren aktif olarak amatör küme takımlarında forma giyen başarılı oyuncu 2011 yılından itibaren Crossfit ile ilgilenmeye başlamıştır. Türkiye’nin ilk Crossfit’cilerinden birisi olarak görülen oyuncu aynı zamanda farklı spor dallarında da çeşitli çalışmalar yapmıştır. Kendisi gibi oyuncu olan kardeşinin yer aldığı Güzel Günler Göreceğiz isimli filmde kamera karşısına geçen Dikmen Ağır Roman, Yeni Dünya ve Cinayet gibi dizilerde de bulunmuştur.

2014 yılında yayınlanan Survivor yarışmasına katılan ve yarışmada gösterdiği başarısı ile dikkatleri üzerine çeken Yiğit Dikmen daha önceden sahip olduğu oyunculuk nitelikleri ile yarışma sonunda da kariyerini bu alanda yönlendirmiştir. Oyuncu son olarak FOX TV ekranlarında yayınlanan Şehrin Melekleri dizisinde ekranlarda yer almıştır.

Survıvor Yiğit'in sakatlandığı yeni bölüm fragmanı izle!

SURVIVOR TÜRKİYE

Survivor Türkiye, genel olarak Survivor şeklinde adlandırılan reality yarışma programının dünyada yapılışının 9. senesinde 2005 yılında Türkiye'de ilk olarak Kanal D ve Pelin Akad yapımı olarak sunulan İlk sezon yapımı. Program ismi Survivor Türkiye: Büyük Macera olmuş, rakip boyların adlandırılması Kuzey ve Güney olmuştur.

Belirgin niteliklerle ayrılmamış karışık yarışmacılar Kuzey ve Güney Takımları diye ikiye ayrıldı ve birbirlerine karşı çeşitli yarışmalarda yarıştılar. Büyük Finalinde daha sonra Kanal D'nin uzun süreli polisiye dram dizisi Arka Sokaklar'da rol alan 'duygusal' Survivor Uğur Pektaş'ın Kız kulesindeki başarısı, 150.000 TL'lik ve Hayatta kalan tek kişi ödülleriyle sonuçlandı.

SURVIVOR ALL STAR

Survivor All Star, Türkiye'de Tv8'de yayınlanan Acun Ilıcalı ve Alp Kırşan tarafından sunulan yarışma. Dominik Cumhuriyeti'nde düzenlenmektedirHaftada 7 gün yayınlanmaktadır. Sosyal medyada tepki alan yorumlarının ardından Survivor All Star kadrosundan çıkarılan Nihat Doğan'ın yerine kadroya Ahmet Dursun alınmıştır. Yarışmadaki format Survivor: Ünlüler - Gönüllüler formatıdır.

Yarışmanın 3 Temmuz 2015 tarihinde Kuzey Kıbrıs'ta yapılan büyük finalinde sms oylamasında oyların yüzde 53.24 ünü Turabi yüzde 46.76 sını Merve alarak Turabi Çamkıran Şampiyon, Merve Aydın İkinci, Hilmi Cem İntepe ve Ece Begüm Yücetan hem Üçüncü hem Dördüncü olmuştur.

2018 SURVİVOR ÜNLÜLER KADROSUNDA KİMLER YER ALIYOR?

Survivor 2018'in ünlüler kadrosunda bir hayli iddialı yarışmacılar var.

Hilmi Cem İntepe
Survivor’ın gerçek şampiyonu kim göstermeye geliyorum?

Merve Aydın
Sizce de Survivor bir kadın şampiyonu hak etmiyor mu? İşte bu sene, o sene!

Murat Ceylan
Aradan beş sene geçmiş, bilenler bilmeyenlere söylesin. Bakalım bizde ne değişmiş.

Nihat Doğan
Survivor’da mesele kasların büyük olması değil, yüreğin büyük olmasıdır.

Turabi Çamkıran
İki Survivor yoktum, demişler ki ‘Turabi öldü’. Survivor’In kralı Turbo Turabi geri döndü.

Sema Aydemir
Yapılacak her şeyi yaptım. Rekorları değil, şampiyonluğu istiyorum.

Adem Kılıççı
Virgül bırakmıştım, nokta koymaya geliyorum.

Nagihan Karadere
Hazır olun, parkurun kraliçesi geliyor.

Hakan Hatipoğlu
Birisinin artık kral çıplak demesi lazım geliyorum.

Ümit Karan
Survivor’da hayatta kalmak tecrübeyse, tecrübe kaptanın yol haritasıdır

Damla Can
Tecrübelerimi yanıma aldım bu defa daha fazlası için gidiyorum.

Sahra Işık
Varmak istediğim noktaya henüz ulaşmamış olabilirim. Ama dün olduğum noktadan daha ilerideyim.

gonullu

2018 SURVİVOR GÖNÜLLÜLER KADROSUNDA KİMLER YER ALIYOR?

Cumali Akgül
Anadoluyu yürüyerek geldim. Şimdi koşa koşa şampiyon olmaya gidiyorum.

Birsen Bekgöz
Kendimi aşmaya gidiyorum.

Ramazan Kalyoncu
Amacım en iyilerle yarışmaktı. Kısmet bu seneyeymiş.

Gizem Kurtulan
Survivor benim için hırs, güç ve başarı demek.

Melih Özkaya
Rakiplerimin gücü ve tecrübesi beni motive ediyor.

Yağmur Banda
Ben Yağmur. Adımdan değil ardımdan kopacak fırtınadan korksunlar.

Ecem Karaağaç
Survivor'da hayatta kalmak zor, benimle yarışmanın zorluğu ise tarif bile edilemez.

Nevin Yanıt Baltacı
Rakip takıma en güçlü yanıtı vermeye geliyorum.

Anıl Berk Baki
Sadece çıkar yarışırım, galibiyet arkamdan gelir.

Survıvor Yiğit Dikmen neden sakatlandı? ile ilgili etiketler Survivor yiğit dikmen sakatlandı son durum
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.