Survivor Yasin Obuz boyu, kilosu, burcu, göz rengi, saç rengi, sevgilisi

Survivor Yasin Obuz boyu, kilosu, burcu, göz rengi, saç rengi, sevgilisi hakkındaki detaylar araştırılmaya başlandı. Survivor 2022 All Star kadrosu gönüllüler takımında yer alan Yasin Obuz hakkında tüm detaylar merak uyandırdı.

Survivor 2022 All Star kadrosunda gönüllüler takımında yer alan Yasin Obuz hakkında kısa detaylar yarışmayı izleyenler için önemli bir hale geldi. İşte Survivor 2022 kadrosunda yer alan Yasin Obuz’in boyu, kilosu, burcu, göz rengi, saç rengi, sevgilisi…

Yasin Obuz Kimdir?

21 Kasım 1988 tarihinde Diyarbakır’da dünyaya gelen Yasin Obuz, ufak yaşlarından itibaren sporla yakından ilgilenmiştir. 1998 yılında ilk kez spor lisansını çıkartan hem amatör hem de profesyonel anlamda futbolla yakından ilgilenen Obuz, 2 yıl kadar da süre jimnastiğe merak sardı.

Ankara Hacettepe Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Bölümünden mezun olan Obuz, üniversite yıllarında fitness, futbol, yüzme gibi alanlarda kendisini geliştirdi. Üniversitesinin son yıllarında ise yemek yapmaya merak saran Obuz, mutfak yemekleri üzerine eğitimler alırken kendisini aşçılık alanında çok faza geliştirdi.

Survivor Yasin Obuz boyu, kilosu, burcu, göz rengi, saç rengi, sevgilisi

Spordan daha çok yemek yaparken kendisini mutlu hissettiğini söyleyen Obuz, yemek mutfağını iyice öğrenmek adına yaklaşık 20 kadar ülkeye seyahatte bulunarak farklı kültürlerde görüşler elde ederek tecrübe kazandı.

Survivor Yasin Obuz, Instagram’da byasinobuzofficial kullanıcı adıyla yer almaktadır.

Yasin Obuz Boyu

1.83

Yasin Obuz Kilosu

82

Yasin Obuz Burcu

Akrep

Yasin Obuz Saç Rengi

Kahverengi

Yasin Obuz Göz Rengi

Kahverengi

Yasin Obuz Sevgilisi

Yok

Survivor Yasin Obuz boyu, kilosu, burcu, göz rengi, saç rengi, sevgilisi ile ilgili etiketler Survivor Yasin Obuz
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.