Survivor ünlüler takımında şok diskalifiye! Berdan Mardini veda etti...

Survivor 2023 yarışmasında şok bir ayrılık yaşandı. Ünlüler takımında yer alan yarışmacılardan Berdan Mardini hakkında sonunda karar verildi. Daha öncesinde de ayrılmak istediğini dile getiren Mardini için son sözü Acun Ilıcalı söyledi.

Survivor 2023 yarışması şok gelişmelerle devam ederken herkesi şaşkına çeviren bir olay yaşandı. Ünlüler takımında yer alan şarkıcı Berdan Mardini daha öncesinde daha fazla dayanamayarak ayrılmak istediğini dile getirmiş ve Acun Ilıcalı’nın vereceği karar beklenmeye başlamıştı.

Kurallar gereğince yarışmadan ayrılan Mardini, haber açıklanana kadar sosyal medyadan herhangi bir paylaşım yasak olduğundan dolayı yapmamıştı. Survivor 2023 programından ayrılan ünlü isim resmi duyuruya kadar bir süre daha sessizliğini korumak durumunda kalmıştı.

Berdan Mardini'ye Ne Oldu?

Survivor 2023'te kadınlar hem cinsleriyle yarıştığı esnada Berdan Mardini takım arkadaşlarının yanında bir anda rahatsızlandı. Sağlık ekipleri hemen Mardini'nin yanına gelerek ünlü isme ilk müdahaleyi gerçekleştirdi. Daha sonrasında hastaneye kaldırılan Berdan Mardini erkeklerin karşı karşıya geldiği oyuna çıkamadı.

Berdan Mardini

Ünlüler takımında en yüksek ücreti alan Berdan Mardini, tansiyonu düştükten sonra daha fazla dayanamayacağını söyleyerek yarışmadan ayrılmak istediğini dile getirdi. Kendisiyle konuşan Acun Ilıcalı ve ekibi Mardini'nin kararlı olduğunu görünce ayrılma isteğini kabul etti.

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2023 yarışmasında Acun Ilıcalı, 22 Ocak Pazar akşamında yayınlanan yeni bölümde Berdan Mardini’nin sağlık sorunları nedeniyle diskalifiye edildiğini resmen açıkladı.

Berdan Mardini Kimdir?

5 Kasım 1978 tarihinde Diyarbakır’da dünyaya gelen Berdan Mardini’nin babası T.Z.D. Kurumu devlet memuru olan Şerif Mardini‘dir. İlkokul’da Diyarbakır’da başlayan Mardini, Isparta’nın Gelendost ilçesinde tamamladı.

O dönemlerde müzik ve tiyatro ile ilgilenen Mardini, babası emekli olduktan sonra İstanbul’a yerleşerek lise eğitimini Avcılar’da yer alan Süleyman Nazif Lisesi‘nde tamamladı. Üniversite sınavını kazanamadığı için babasının açtığı tekstil atölyesinde bir süre çalıştı.

Berdan Mardini

İki yıl çalıştıktan sonra bağlama kursuna başlayan ünlü isim tesadüfen bir eğlence yerinde şarkı söylemesinin ardından müzik hayatına başlamış oldu. 1990’lı yıllarda türkü bar ve gece kulübü gibi yerlerde sahne aldıktan sonra 1-2 sene Bakırköy’de bir mekanda daha sonrasında da Etiler Zorba Taverna‘da sahne aldı. Daha sonra da Taksim Mektup Bar‘da çalıştı.

Berdan Mardini, 2002 yılında çok emek harcadığı “Aman Aman” isimli albümünü müzik severlerin beğenisine sundu. Oldukça beğenilen albümü sebebi ile geniş kitleler tarafından kısa süre içerisinde tanındı. Büyük patlamasını ise “Senden Çocuğum Olsun” isimli şarkısı ile yaşadı.

Bir dönem birliktelik yaşadığı Yeliz Erçin‘den 2010 yılında Emre Dijvar Mardini isminde bir oğlu dünyaya geldi. 13 Ocak 2010 tarihinde Fatoş Mardini ile dünya evine giren Berdan Mardini’nin bu evlilikten Miran ve Ezmira isimlerinde iki çocuğu dünyaya geldi. Çift daha sonra 29 Mart 2021 tarihinde anlaşmalı olarak boşandı.

Survivor ünlüler takımında şok diskalifiye! Berdan Mardini veda etti... ile ilgili etiketler Berdan Mardini Survivor 2023
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.