Survivor son bölümde kimler elemeye kaldı? Survivor'da dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Survivor'da elemekimler kaldı sorusunun yanıtı dün akşam oynanan dokunulmazlık oyunuyla netlik kazandı. Survivor'da ünlüler ile gönüllülerin karşı karşıya geldiği dokunulmazlık oyununun galibi ünlüler takımı oldu. Survivor dokunulmazlık oyunu sonrası gerçekleştirile konseyde elenme adayları belli oldu. Erdi Ünver, Sadin Bakır, Yiğit İzik gibi isimlerin yanına Gökhan Gözükan ve Elif Şadoğlu da eklendi. İşte 12 şubat'taki son bölümde yaşananlar...

Survivor'da eleme adayları belli oldu. Survivor'da elemeye kimler kaldı? sorusunun cevabı dün oynanan dokunulmazlık oyunuyla belli oldu. Survivor'da ünlüler ile gönüllülerin karşı karşıya geldiği dokunulmazlık oyununu ünlüler takımı kazandı. Erdi Ünver, Sadin Bakır, Yiğit İzik gibi isimlerin yanına Gökhan Gözükan ve Elif Şadoğlu da eklendi. İşte dün akşam Survivor'da yaşananlar...

surrr

ADA KONSEYİ SONUCU

Survivor'da bu hafta tansiyon oldukça yüksekti. Dokunulmazlık oyunlarını arka arkaya kaybeden gönüllüler takımı büyük şok yaşadı. Bu hafta gönüllüler takımından 5 aday elenme potasında aday olacak. Ayrıca Fatih Hürkan'ın Eser ile yaşadığı tarışmanın ardından diskalifiye olma ihtimali ortaya çıktı.

Gönüllüler takımının kendi arasında oynadığı bireysel dokunulmaz oyununu ise Eser West kazandı. Eleme konseyinde gönüllüler takımından adı en çok yazılan Gökhan ile Eser'in adını verdiği Elif Survivor'da elemeye kaldı.

Yapılan oylamada 6 Gökhan Gözükan ve 4 Anıl Karakurt adına oy çıkarken Gökhan eleme potasına giren 4. isim oldu. Bireysel oyunun sahibi olan Eser West ise Elif Şadoğlu'nu söyledi.


FATİH HÜRKAN'IN CEZASI BELLİ OLDU

Üst üste ikinci vakasını yaşayan Hürkan ile ilgili karar belli oldu. Fatih ile ilgili herhangi bir tölerans yapamayacaklarını ifade eden Ilıcalı, son kez uyarıda bulunduklarını belirterek bundan sonraki ilk hatasında diskalifiye ile karşı karşıya kalacağını ima etti. Öte yadan takımının kazanacağı ilk ödül oyununda Fatih yer almayacak.

ACUN ÇILDIRDI: NE YAPIYORSUN SEN?

Oyun esnasında Eser West'in ünlüler takımının moralini bozmak ve atışlarını engellemek için çıkardığı sesler sonrası sinirler gerilirken oyunun kazanan yine ünlüler oldu. Takım arkadaşı ile sevinirken "Tebrikler maymuna cevabını verdin" diyen Fatih Hürkan'a hem Eser West hem de Erdi Ünver tepki gösterdi. Erdi'nin üzerine yürümesinin arıdndan sinirlerine hakim olamayan Fatih göğsüyle Erdi'yi ittirdi. Bunun üzerine Acun ve diğerleri araya girerken Acun Ilıcalı Fatih'i oldukça sert bir dille uyardı. "Ne yapıyorsun abi sen, adama dokunamazsın" diyerek yarışamcının hatalı olduğunu ifade etti. Geçtiğimiz haftalarda da aynı şekilde İlhan Mansız'ı ittiren Fatih'in diskalifiye edilmesi söz konusu olmuş ancak Ilıcalı yaptığı açıklamada şimdilik böyle bir durumun söz konusu olmadığını ifade etmişti.

Şubat Cumartesi günü yayınlanan bölümde yanı buluyor. İki takım arasına kıyasıya yaşanan mücadelede ilk turun sahibi ünlüler takımı olurken yarışmacısı Serhat Akın büyük bir sakatlık geçirdi. 4. hafta mücadelesinde geleneği bozmak isteyen gönüllüler takımı ilk turu kazanmalarına karşılık pes etmedi. Bundan önceki 3 haftada da ilk dokunulmazlığı ünlüler takımı alırken dün akşam izleyici ile buluşan bölümde kazanan takım ünlüler takımı oldu.

serhayt
SERHAT AKIN'IN SAĞLIK DURUMU

Serhat Akın talihsiz bir sakatlık yaşamış ve 'arka adelem' koptu diyerek acı içinde yere yığılmıştı. Akın ilk doktor müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılmıştı. Acun Ilıcalı ada konseyinin başında yaptığı açıklamada Serhat'ın sağlık durumu hakkında şöyle konuştu: "Bugünü hastanede geçirdi ve MR çekildi. Durumu inceleniyor, kesin bir şey yok. Yarın kesinleşecek. Türkiye'deki doktorlarla da görüşülüyor. Sağlık durumuyla ilgili net bilgiyi yarın vereceğiz."

Cuma günü ise oyun başında rahatsızlanan Çılgın Sedat'ın enfeksiyon kaptığı belli olmuştu.

Survivor son bölümde kimler elemeye kaldı? Survivor'da dokunulmazlık oyununu kim kazandı? ile ilgili etiketler survivor son bölüm survivor eleme adayları dokunulmazlık oyunu Survivor 2017 survivor 12 şubat
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.