Survivor Sercan'a ne oldu? Sercan sakatlandı mı? Yarışmadan ayrılacak mı? Sercan Yıldırım'ın sağlık durumu nasıl?

Survivor Sercan'a ne oldu? TV8 ekranlarının merakla takip edilen yarışma programı Survivor 2020'nin 51. bölüm fragmanı yayınlandı. Görüntülerde Sercan Yıldırım'ın sakatlandığı anlar büyük endişe yaratıyor. Acı çeken Sercan'ın son durumu araştırılmaya başlandı. İşte Survivor Sercan'a ne oldu? Sercan sakatlandı mı? Yarışmadan ayrılacak mı? Merak edilen detaylar haberimizde...

Survivor Sercan'a ne oldu? Ünlüler takımından Sercan Yıldırım'ın sakatlandığı anlar büyük endişe yaratıyor. Survivor 2020'nin 51. bölüm fragmanının ardından Sercan sakatlandı mı? sorusunun cevabı araştırılmaya başladı. Görüntülerde Sercan Yıldırım'ın sakatlandığı anlar büyük endişe yaratıyor. Acı çeken Sercan'ın son durumu araştırılmaya başlandı. İşte Survivor Sercan'a ne oldu? Sercan sakatlandı mı? Yarışmadan ayrılacak mı? Merak edilen detaylar haberimizde...

SURVİVOR SERCAN'A NE OLDU?

Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler 51. yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. Ünlüler ile Gönüllüler arasında yeni bir dokunulmazlık oyunu mücadelesi yaşanacak. Kıran kırana geçecek oyunda dokunulmazlığı kazanan takım kim olacak şimdiden merak ediliyor. Ayrıca tanıtımda görülen Sercan’ın sakatlandığı sahne ise dikkatleri çekti.

survivor sercan

SURVİVOR SERCAN KİMDİR?

Sercan Yıldırım 5 Nisan 1990 yılında Bursa'da dünyaya geldi. 7 yaşında Bursaspor altyapısında futbola adım atan Sercan Yıldırım, 2006 yılı Temmuz ayında düzenlenen Pepsi Cup Turnuvası'nda 'En değerli oyuncu' seçilerek dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır.

2008-2009 yılında kariyer patlaması yaşayan Sercan Yıldırım, Bursaspor'da bir de şampiyonluk yaşamasıyla birlikte 2011 yılında Galatasaray'a transfer olmuş, sonrasında Sivasspor, Şanlıurfaspor, Bursaspor, Balıkesirspor, Giresunspor formaları giymiştir.

Survivor Sercan'a ne oldu? Sercan sakatlandı mı? Yarışmadan ayrılacak mı? Sercan Yıldırım'ın sağlık durumu nasıl? - Resim : 2

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor 2020 50. yeni bölümde Ünlüler ile Gönüllüler dokunulmazlığı kazanmak için kıyasıya mücadele verdi. Ada konseyinde bir eleme adayı çıkarmak istemeyen takımlar, dokunulmazlık oyununu kazanmak için tüm güçlerini ortaya koydu. Heyecanın ile birlikte gerilimin, tartışmanın yüksek olduğu, tansiyonun iyice yükseldiği Survivor dokunulmazlık oyununda skor 8-6 olunca ikişer erkek ve kadın yarışmacı çıkardı her iki takımda.

Ünlülerden Aşkım, Evrim, Ersin, Sercan'a karşılık Gönüllülerden Evrim, Nisa, Ardahan, Berkan parkura çıktı. Bundan sonra Ünlüler bir oyun kazanırken Gönüllüler 3 oyun kazandı ve skor 9-9'a geldi. Bayrak yarışında Ünlülerden Ersin ve Elif'e karşılık Gönüllülerden Berkan ve Nisa mücadele etti. Kıyasıya geçen mücadele sonunda Survivor'da dokunulmazlık oyununu kazanan takım Ünlüler oldu.

Survivor Sercan'a ne oldu? Sercan sakatlandı mı? Yarışmadan ayrılacak mı? Sercan Yıldırım'ın sağlık durumu nasıl? ile ilgili etiketler TV8 Survivor 2020 sercan yıldırım survivor sercan sakatlandı mı?
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.